Slik installerer Geothermal

January 11

Slik installerer Geothermal


Geotermiske systemer bruker de konstant temperatur funnet under bakken for å varme og kalde boliger økonomisk på lang sikt. For nye boliger er det en billig og miljøvennlig metode for oppvarming og kjøling hvis eiendommen er egnet. Ettermontering eldre hus kan være problematisk, men det er fortsatt mulig og kostnadseffektivt.

Bruksanvisning

initial Evaluering

1 Gjør et nettsted evaluering for å finne ut om horisontal eller vertikal geotermisk vil være best for deg. Sjekk hvor mye land er tilgjengelig for rør installasjon; hvor dypt berggrunnen er; jord sammensetning; og tilgjengelighet av nærliggende vannkilder, inkludert overflatevann og vann under overflaten. Vintertemperaturene er også en vurdering, som vertikale geotermisk foretrekkes der bakken er egnet til å fryse.

2 Evaluer din nåværende oppvarming og kjøling system og bestemme hvilke endringer må gjøres for å imøtekomme geotermisk. Steam og andre former for strålende energi hjem oppvarming enten må byttes eller kan bare tjene som en forvarming mekanisme for standard oppvarming og kjøling - noe som reduserer din sparing.

3 Sett i huset for å få plass til geotermisk varme og kjøling. Kanaler kan installeres i hus for tiden bruker strålevarme. Boliger som i dag har strålevarme trenger å drenere og cap varmerør, fjern kjelen, fjerne radiatorer og installere en tvungen-luft-systemet.

4 Dig eller drill for å møte spesifikasjonene til design system og deretter installere pumper og temperaturregulerende utstyr.

Lukket eller Open Loop Geothermal

5 Finn ut om du skal bruke en åpen sløyfe eller lukket sløyfe geotermisk system. Lukket sløyfe er forseglet slik at ingen væske kommer inn eller blader. Åpne slynger skaffe ferskvann fra ett sted og dumpe det enten i en overflate dammen eller i et annet godt.

6 Dig hull for et lukket vertikal geotermisk system 150 til 300 fot dyp. Installer hårnål rør tilstrekkelig for bygningsstrukturen. Om 1,000-1,500 føtter rør er pålagt å tilstrekkelig varme eller kjøle en gjennomsnittlig hjemme.

7 Dig en bred grøft og installere looping rør for Slinky spole lukket system geotermisk varme.

8 gravingen til den lokale vannmassen og installere sløyfe spoler på bunnen av dammen for en dam løkke geotermisk system. Dette systemet kan faktisk være åpen eller lukket, avhengig av vannkvaliteten og dybden av dammen. Dammen må være 1/4 acre eller større.

9 For en horisontal lukket-sløyfe system, ville ha grøfter graves 7-15 fot dyp, avhengig av geologien. Varmeveksling PVC-rør legges i grøftene.

Hint

  • Det er mulig å anvende den dobbelte vel åpen sløyfe system hvor temperert vann blir pumpet ut av en brønn og den termisk uttømt vann blir pumpet ned inn i den andre brønnen. Men på grunn av nødvendigheten av frostvæske og andre forurensningshensyn er det motet og i noen tilfeller ulovlig.
  • En lisensiert profesjonell er nødvendig for de fleste trinn av geotermisk installasjon, samt byggetillatelse og kontroll med din kommune.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com