DIY Stairs

May 27

DIY Stairs


Stair konstruksjon kan virke komplisert, men når du setter det til sine deler, blir prosessen svært gjør-stand. Trappene består av tre grunnleggende deler: stigerør, som danner den synlige fremre side av hvert trinn; stringers, som danner sidene; og løpebaner, som utgjør den trinnflate, og som er holdt oppe av både stringers og stigerør. Med dyktighet sett av gjennomsnittlig gjør-det-selv-er og noen grunnleggende verktøy, kan du lage ditt eget sett med innendørs eller utendørs trapper.

Bruksanvisning

1 Beregn antall skritt du vil kreve, samt fremveksten av hvert trinn. Mål høyden fra landing til etasjen under. Del høyde ved ønsket trinn stige, og du vil få antall trinn som kreves for å gjøre klatre. Bestem på dybden av dine løpebaner basert på praktiske faktorer som gjennomsnittlig skostørrelse. Multipliser antall skritt du forventer å installere ved dybden av hver slitebanen og du vil ha lengden av trappen når du er ferdig. Kontroller at din trapp vil passe i den plassen du har.

2 Lås trappe målere på innramming kvadrat basert på beregnede størrelser. For eksempel: hvis ønsket økning høyde er 8 inches og ønsket mønsterdybde er 10 inches, plasserer en måler langs den første siden av innramming kvadrat 8 inches fra den vinkelen. Plasser den andre måleren på den motsatte side av den samme vinkel på 10 inches. Dette vil sette din kvadrat til dimensjonene av trapper og tillater deg å kutte stigerørene ordentlig.

3 Legg din 2-av-12 bord på bakken. Sett din innramming kvadrat mot treverket ved hjelp av trappe målere som en veiledning. Marker omrisset av hvert trinn langs ytterkanten av innramming kvadrat med en blyant. Skjær langs hver linje med en sirkelsag bare opp til slutten av hver linje. Bruk en håndsag til å kutte svært hjørne av hver linje, fordi sirkelsagen ikke kan nå. Den resulterende taggete tann styret vil fungere som en av stringere.

4 Cut ene enden av stringer for å være i flukt med bjelkene på toppen landing. Skjær et beløp som tilsvarer tykkelsen på dekkmateriale (måle det første, det er vanligvis ca 1 1/2 inches) fra bunnen av tannstringer, ved hjelp av sirkelsag. Bruk dette gjennomført stringer som sjablongen med å måle og kutte de resterende vanger.

5 Fest dine vanger til toppen trapp landing ved å skru dem inn i de eksisterende bjelkene med L-braketter, din slagtrekkere og skruer.

6 Kutt stigerør og løpebaner for å passe de ønskede dimensjoner. Bruk målebånd, straight edge og blyant for å markere måling og din sirkelsag for å gjøre kutt. Fest hvert stigerør til den vertikale delen av stringer hakkene ved hjelp av skrutrekkeren og skruer. Fest hver slitebane til den horisontale del på samme måte. Bruk et nivå for å sjekke at hvert trinn er legging riktig før du fester den. Bruk din plan for å barbere bort noen biter som gjør trinnet ujevn.

Hint

  • La det være tilstrekkelig mønster overheng langs sidene av stringere å skjule skjøtene og skape et mer ferdig utseende.
  • Utvis alltid forsiktighet når du arbeider med elektroverktøy og sager.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com