Hva er meningen med en Løvskog?

July 5

Hva er meningen med en Løvskog?


Lauvskog er en av de rikeste økosystemene på planeten, men er truet av mannen. Begrepet løvfellende refererer til plantelivet som kaster bladene årlig. Lauvskog er plassert på alle kontinenter unntatt Antarktis og støtte et bredt spekter av livet, fra pattedyr til krypdyr til sopp. De falne blader skaper en rik, fruktbar jord i disse områdene. Det er denne jord som både gjør dem vellykket som et økosystem og setter dem i fare.

Seasons

Lauvskog er ofte befolket med eik, bjørk, ask, valnøtt og hickory trær. De viser et bredt spekter av årstider, deres utseende endrer seg drastisk utover året. Det er en eksplosjon av farger i høstmånedene som bladene endres. Om vinteren løvtrær slippe sine blader som de kommer inn en sovende stadium. Fra og med våren, de opplever en vekstsesong på ca seks måneder.

Lokasjon

Primært fem kontinenter er hjem til lauvskog: Nord- og Sør-Amerika, Europa, Asia og Australia. Lauvskog vises i den østlige delen av USA, Sentral-Europa og østlige deler av Asia. De største eksempler finnes i Sør-Amerika (Chile og Paraguay). New Zealand og den sørøstlige delen av Australia inneholder også disse skogene. Små lauvskog kan bli funnet i Øst-Afrika.

Liv

Fra trær opp til 100 fot høye til et utvalg av bunndekkende, mange livsformer sameksistere i lauvskog. Et bredt utvalg av dyr som hjort, ekorn, frosker og slanger blomstre i dette miljøet. Teppe mose, sopp og andre arter av bunndekke trives også. Disse områdene har en gjennomsnittstemperatur på 50 grader Fahrenheit og nedbør på 30 til 60 inches i året, ifølge BluePlanetBiomes.org.

Fruktbar jord

Med den årlige lag av løv faller og råtnende, er jorda i lauvskog spesielt rik. Den relativt kraftig nedbør hjelpemidler i å bryte ned vegetabilsk materiale. Denne syklusen av forfall og gjenvekst oppretter et nytt lag med matjord årlig, noe som gjør disse områdene spesielt fruktbar.

Avskoging

Mange lauvskog har blitt ødelagt for å dra nytte av deres rike jord for landbruks bruk. I Europa, er det bare et lite antall opprinnelige plantearter funnet. Den østlige United State er hjem til flere opprinnelige arter, men de fleste av disse skogene er andre vekst, ikke original. Med tapet av skog, mister vi hele plantearter og den påfølgende tap av dyreliv avhengig av disse artene for å overleve.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com