Hvordan ta fra hverandre en Franke tappekran

May 24

Franke kraner er designer kraner produsert av Franke Kjøkken Systems, et selskap som spesialiserer seg på moderne kjøkken inventar som kraner, vasker, komfyr kjeder, sanitærsystemer og vann filtrering systemer. Det kan komme en tid, hvis du trenger å bytte ut en del eller hvis du skal bytte ut benkeplater, som du kan ha til å fjerne Franke kranen eller ta det fra hverandre. Det vil ta omtrent en time å ta Franke kranen fra hverandre.

Bruksanvisning

1 Åpne området under disken og slå av vannet ventiler.

2 Plasser en renne pannen av noe slag under rørene.

3 Bruk skiftenøkkel for å løsne og fjerne side sprøyta slangen fra hoved kranen linje. Bruk en plast sparkel å skli under bunnen av siden sprøyta før du arbeider den løs. Plukk den opp og fjerne det fra vasken toppen, fjerne sin vedlagte slangen ut gjennom vasken monteringshull.

4 Juster fastnøkkel til å passe messingboltene på varmt og kaldt vann linjer på hovedkranen tilkobling, snu dem til venstre for å koble dem og la noen fanget vann falle i dryppformen.

5 Skyv en sparkel under bunnen av hovedkranen for å jobbe den løs fra vasken.

6. Bruk en tang for å fjerne den lille tappen fra kranen toppen og deretter fjerne det øverste lokket av kranen. Bruk en skiftenøkkel for å fjerne resten av kranen toppen forsamlingen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com