Hvordan lage en Slipcover for en polstret stol

May 4

Hvordan lage en Slipcover for en polstret stol


Du trenger ikke å bruke en formue å pusse opp huset eller leiligheten. Tacky møbler som ikke samsvarer, og har hull og flekker, og kom fra Goodwill eller en garasje salg kan bli den perfekte innredning for ditt hjem. Hemmeligheten til å transformere denne secondhand møbler inn en dekorere mesterverk er slipcovers. Med noen få dager med arbeid og noen yards stoff, vil dempe klare møbler være så god som ny og helt trendy.

Bruksanvisning

1 Mål stol og pute, ved hjelp av et målebånd. Du bør måle og skrive ned lengden på innsiden tilbake, utenfor tilbake, inne og foran armene --- doble dette beløpet --- utenfor armene --- doble dette beløpet --- sete og foran på stolen. Puten målinger inkluderer toppen, bunnen og sidene, som alle bør dobles. Tilsett 2 inches til hver av disse målingene for en 1-tommers søm, og du har den totale mengden av nødvendig lengde.

2 Tegn en nedskalert versjon av hver av stolens overflater, ved hjelp av millimeterpapir. Dette vil fungere som en grov mønster for deg å følge.

3 Mål og merk feil side av stoffet, ved hjelp av et vaskbart markør og følge dine millimeterpapir retningslinjer. Merk hver bit som du går, slik at du vet hvordan du skal sy dem sammen igjen.

4 Klipp ut stoffet og feste de tilsvarende delene sammen. Den enkleste måten å gjøre dette på er å legge brikkene på stolen din høyre side ut og vertikalt feste sømmene til riktig spenning.

5 Iron de låste sømmer for å skape et press, og brett disse sømmer bakover slik at stoffet er nå galt-side ut.

6 Sy langs disse reversere bretter, med sikksakksøm for god forsterkning.

7 Sy putetrekk på samme måte. Plasser en glidelås på baksiden av dekselet ved å feste den på plass på den pressede bakkant og sy det ned med en rettsøm. Hvis du er ukjent med glidelås installasjonsteknikker, se Resources i denne artikkelen.

8 Slå alt riktig side ut og legg den over den gamle stolen.

9 Juster bunnlinjen av slip cover og skape den ønskede hem, med en rett maske. Hem bør ideelt sett ikke være dypere enn en tomme, så sørg for å trimme bort overflødig stoff.

Hint

  • Bruk en metall glidelås for ekstra styrke.
  • Dette er ikke en nybegynner sy prosjekt. Ikke prøv dette prosjektet hvis du ikke har erfaring med buede og tredimensjonale mønstre.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com