Hvordan Grow en Heartnut treet

May 4

En heartnut treet er en kultur av den japanske valnøtt, eller Juglans ailantifolia. Denne sorten produserer hjerteformede nøtter, noe som gjør dem lettere å knekke uten å bryte mutter kjøtt. Gartnere vokse heartnut treet for nøtter og fet mønstre på bladene. Dette treet vokser lett fra frø, selv om det kan kreve 14 år å produsere nøtter. Prosedyren for dyrking aa heartnut treet er den samme som for den naturlige arter av japansk valnøtt.

Bruksanvisning

1 Få en heartnut treet kan vokse i klimaet. Dette treet vokser godt i US Department of Agriculture hardførhet soner 4 til 9. Dette betyr en heartnut tre trives i klima hvor den laveste årlige temperaturen er mellom -30 og 30 grader Fahrenheit.

2 Samle nøttene fra heartnut treet så snart de faller til bakken i høst. Frøene fra denne sorten er også kommersielt tilgjengelige.

3 Crack det ytre skallet av mutteren med en hammer, uten å skade frøet innenfor. Fjerne hele frø fra skallet.

4 Velg en plantestedet i full sol der jorda har god drenering. En heartnut tre kan tolerere dårlig jord, selv om det vokser bedre hvis jorda er fruktbar.

5 Plant heartnut frø så snart temperaturen holder seg over 70 grader Fahrenheit. Plasser frøene 2 inches under jorda slik at spissen vender opp, og dekke hullet med jord. Frøene skal spire i løpet av seks uker.

6 Vann heartnut frøplanter med 1 til 2 inches av vann hver uke i vekstsesongen. Påfør en 1- til 2-tommers lag av mulch rundt plantene når de når en høyde på 6 inches. En heartnut treet skal ikke krever spesiell omsorg etter det første året med vekst.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com