Hvordan rengjøre dusjhjørner Doors

June 19

Bad boder finnes i nesten alle offentlige anlegget, fra arbeidsplasser til restauranter til flyplasser. Disse boder kommer i kontakt med mange toalettet brukere på en daglig basis, noe som gjør det viktig å inkorporere en renserutine for å drepe bakterier og bakterier som lett kan samles på toalett områder. Mens flere kommersielle rengjøring produkter er på markedet som vil rense bodene, en enkel løsning laget av billig ingredienser vil både rengjøre og desinfisere bodene, som krever litt arbeid og en liten prislapp.

Bruksanvisning

1 Hell to kopper vann i en sprayflaske sammen med to squirts av flytende oppvaskmiddel. Dette oppvaskmiddelet vil lett rengjøre badet boder, uten å etterlate striper eller rester bak.

2 legger også en kopp destillert hvit eddik, som vil fungere som desinfeksjonsmiddel. Eddik er mild nok til bruk på nesten hvilken som helst overflate, men sterk nok til å drepe bakterier som det kommer i kontakt med. Gjør ingen erstatninger som hvit eddik er den eneste typen eddik med desinfiserende egenskaper.

3 For en deodorizing agent, legge til 1/4 kopp natron. Lukt kan ofte akkumuleres i toalettet områder, noe som gjør natron perfekt, billig deodorizing agent.

4 Etter å legge alle ingrediensene, legg på lokket på flasken, og lett riste å kombinere ingredienser.

5 Spray løsningen direkte på bad stall dører, og tørk med en rengjøring fille. Fokuser spesielt på dørhåndtak og låser samt eventuelle rekkverk eller andre områder som hender vil vanligvis kommer i kontakt med.

6 Gjenta daglig for å holde bad boder ren og fri for lukt og bakterier.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com