Hvordan Mix Etnisk Decor

June 12

Hvis du liker etniske, tradisjonell eller innfødte typer kunst, kan du spørre om det er kosher å blande ulike stiler innen ett rom. Visse innredning blander godt med andre, og her er en guide som kan hjelpe.

Bruksanvisning

1 Prøv ut flere kombinasjoner. Moderne stiler kan blande pent med meksikansk, indiansk og selv Middle Eastern (tror persisk, afghanske eller kasakhstanske tepper) art. I form av tre, kan en rustikk meksikansk stil lykkes i å spille av rustikk amerikansk dekor. Du må sammenligne tre toner og linjer med de spesielle møbler.

2 Alternativt varsel som berører av asiatisk, særlig japanske, indiske og indonesiske stiler, kan også fungere godt med moderne eller moderne design.

3 Eksperiment for å se hvordan afrikansk kunst stykker kan blande med kunst av Americas eller en moderne eller moderne design.

4 gjenkjenne hvordan bestemte dine møbler er til land eller kontinent. For eksempel kan blatant kinesiske og italienske stiler kampen i form av malerier, men kan fungere i form av møbler (en kinesisk skjerm nær en italiensk skinnsofa).

Hint

  • I form av tremøbler, samt kunst, må du være forsiktig for ikke å ha dem kampen ved hjelp av vilt forskjellige toner og typer, spesielt ved siden av hverandre.
  • Komplekse kunst stykker, for eksempel en intrikat dekorert vase, som er mest effektive når de brukes med måte og plassert fremtredende.
  • Du kan samle enklere, lignende artikkel i grupper.
  • Mer uformelle områder som kjøkken eller kriker kan slippe unna med en økt utvalg av etnisk innredning i en vegg eller område. Likevel er det beroligende å vise masker og plater og tapeter som kommer fra den samme generelle regionen.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com