Gulv polsk Informasjon

June 13

Gulv polsk Informasjon


De fleste tregulv krever polish eller en måte å buff dem opp slik at de får en glans. Gulv polish brukes vanligvis etter at gulvet er støvsuget. Det er generelt sammensatt av noen type av myk voks som kan bli børstet til en glans. Det er viktig å vite hvorvidt treet er forseglet fordi dette bestemmer hvilken type av et produkt til bruk på den.

Forseglet eller ikke

Tregulv kommer i forskjellige varianter. De kan være overflate forseglet, lakkert, lakkert eller ubehandlet. En liten prøve vil avgjøre hvorvidt treet er behandlet eller ikke. Hvis gulvet får flekk markerer det har blitt forseglet og vokset.

Forseglede Gulv

Gulv som er blitt overflate forseglet behøver ikke å poleres. Lakkerte gulv, også, trenger bare å bli feid og tørket. Olje-behandlede gulv må beskyttes med rasping med en voks polish og ubehandlede gulv er best polert med en pastavoks.

naturlig Polish

Almanac nettstedet The Old Bondens anbefaler en naturlig og enkel tre renere og polerings to-i-en. Like deler av vegetabilsk olje og eddik blandes sammen og gnis på gulvet. Ved hjelp av en ren, tørr klut gulvet er så polert før det skinner. Eddik renser tre og olje polerer den.

bivoks

Bivoks kan også brukes som en naturlig tre poleringsmaskin. Ta en halvliter av terpentin og legge en kvart pund av revet bivoks til den sammen med en unse av hvit såpe laget av glyserin. En liter vann ble kokt og avkjølt og deretter tilsatt til blandingen. Shake, bruke polish og deretter buff.

linoleum

Linoleum og vinyl fliser kan poleres med en blanding laget av vann og eddik til som har blitt lagt litt babyolje. Påfør og buff gulvet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com