Hvordan Size en Moduler Boiler

May 22

Hvordan Size en Moduler Boiler


Å gjøre huset ditt mer energieffektivt innebærer å se både på hvordan du bruker energi og hvordan du kaste bort det. En viktig del av dette er å velge en ny kjele for oppvarming hjemme. Mange velger en modulerende kjele som tilpasser seg temperaturen i hjemmet for å redusere energiforbruket. Men å velge den rette for dine behov er nøkkelen. Moduler kjelstørrelser er basert på deres kilowatt per time utgang snarere enn deres bokstavelige størrelse.

Bruksanvisning

1 Sjekk huset for å sikre at det er riktig isolert. Du må ha riktig R-verdi i vegger, tak og vinduer for klimaet du bor i. Det nøyaktige beløpet du trenger avhenger av hvor du befinner deg og bygging av huset ditt.

2 Beregn kubikkfot inni et av rommene i huset. Multipliser resultatet med antall BTU kreves per kubikk fot i klimavarmesonen. For eksempel kan sone 5 steder som New York trenger 40 til 45 BTU per kubikk fot, mens varmere steder som North Carolina kan kun trenger 30 til 35.

3 Trekk fra 10 prosent for leiligheter eller hytter med oppvarmet naboer, og 10 prosent for sol-vendt rom. Legg til 10 prosent for bad eller rom med mange vinduer.

4 Gjenta denne prosessen for alle rom. Totalt resultatene og legge til 10 prosent for hver 1500 fot i høyde der du befinner deg for å få den totale BTU som kreves for huset.

5 Multipliser antall BTU av ,000293071070172222. Resultatet forteller deg vurdering i kilowatt du trenger til din kjele.

Hint

  • Mens du sjekker din rom størrelser, sjekke karakterer på de gamle radiatorene. Bekreft de kan produsere en utgang som passer din beregning. Hvis de ikke kan, må du kanskje erstatte dem også.
  • The Department of Energys Energy Savers nettstedet har et kart og diagram som lar deg finne dine spesielle behov i forhold til ditt hjem R-verdi.
  • Før du fjerner en eldre kjele bekrefte at det ikke har asbest som en del av sin installasjon. Hvis det har asbest, ansette fagfolk for å fjerne den.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com