Vil Lime Kill lopper og flått i Yard?

July 13

Vil Lime Kill lopper og flått i Yard?


Pet eiere kan finne det dyrt og tidkrevende å kvitte deres verksted av lopper og flått. Lime kan være en enkel og rimelig løsning for å kontrollere lopper for mange huseiere.

lopper

Hydratisert kalk antas å forårsake lopper å dehydratisere, og dermed forårsaker dem til å dø. Dette produktet kan kjøpes på et landbruk forsyning butikken. Det bør påføres på en plen like etter at det har blitt kuttet. Et hus kan det være lurt å rake opp løv og annet rusk før du gjør det.

flått

Det er ikke kjent hvorvidt kalk er effektive i å drepe flått når stenket på en plen. Hvis du bruker dette produktet, bør du likevel undersøke kjæledyret ditt nøye for tegn på disse skadedyr. Hvis dine hårete venn gjør plukke opp en hake, bør den fjernes forsiktig ved hjelp av en pinsett slik at hodet ikke forbli innebygd.

farer

Selv om det kan brukes effektivt for å drepe loppene kan hydrert kalk forårsake skade på gress eller andre hageplanter. Dette er fordi det kan påvirke surheten i jordsmonnet. Fleascontrol.com anbefaler å ha en jord test gjort før påføring av dette produktet for å sørge for at jorda ikke er altfor syrlig.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com