Hva er sirkulerende strømmer i vekselstrømsgeneratorer?

June 6

Under drift av elektriske generatorer som genererer vekselstrøm, i motsetning til likestrøm, kan strømmen sirkulere. Denne strøm sirkulerer i mye på samme måte som en aktuell ville i en elv eller vann situasjon, flytte frem og tilbake mellom de to generatorer felt. Forstå hvordan sirkulerende strøm fungerer, og vite hvilke forhold kan føre til at det å være mer eller mindre utbredt, og forstå hvordan å dempe virkningene av sirkulerende strøm, er viktig i generatorsett design så vel som i plassering og synkronisering av generatorer.

flere Generatorer

Sirkulerende strøm forekommer bare hvis det er mer enn en generator som opererer samtidig. Hvis man driver en enkelt generator, er det ingen der for strømmen for å sirkulere ut av generatoren. Som et resultat, er spørsmålet om sirkulerende strømmer er ikke relevant i å sette opp en enkelt generator system. Når to eller flere generatorer er i drift i synkronisme, men det finnes mulighet for sirkulerende strøm.

Sirkulerende strømmer Reis en bestemt bestemt bane

Det er en bestemt bane ved hvilken sirkulerende strømmer kan reise mellom generatorer som opererer som en del av en gruppe. Generelt, sirkulerende strømmer la linje fører fra den første generator, bevege seg gjennom den parallelle bussen fra den andre generator, og komme tilbake til den andre generator. En sirkulerende strøm aldri vil gå inn en generator via belastningssiden av generatoren, fordi det er for mye eksisterende strøm eller elektriske strømmen gjennom lastsiden som følge av generatorens utgangs. Akkurat som med strømmen av vann, vil sirkulerende strømmer bevege seg i banen av minst motstand.

Sirkulerende strømmer kan reise annerledes gjennom mange Generatorer

Hvis det er mer enn en generator som er satt opp, vil ikke sirkulerende strøm ikke reise viss bestemt bane at det må følge med bare to kretser, men kan reise gjennom en rekke stier. Dette kan føre til problemer for elektroingeniører og byggeledere som bestemmer hvor disse ekstra forsterkere og strøm kommer fra. Dette kan være årsaken til en farlig tilstand.

Sirkulasjons CurrentsCause en rekke problemer for elektriske kretser

Sirkulerende strømmer kan føre ledninger eller generator deler overopphetes fordi de ikke er laget for det overskytende strømmen skapt av disse rogue strømninger. Sirkulerende strømmer kan også føre til at brytere blir utløst eller sikringer å blåse; Dette kan føre til drifts ned tid som den sirkulerende strøm overvinner den krets i hvilken den har reist.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com