Slik reparerer en løs flens på et toalett

April 18

En løs toalett flens vil muligens tillate vann å flykte fra toalettet base, som kan forårsake betydelig skade på badet ferdig gulv, undergulvet, taket under toalettet og byggets struktur i seg selv hvis venstre ukorrigert. Når du har fjernet toalettet, kan du sørge for at toalettet flensen og kanal boltene er både sikkert på sin plass, korrigere problemet i løpet av kort tid og med litt penger brukes til å kjøpe en ny voks ring.

Bruksanvisning

1 Vri på toalettet vann avstengningsventil håndtaket med klokken hele veien for å slå av strømmen av vann på toalettet tank. Spyl toalettet en gang for å drenere vannet igjen i tanken.

2 unbolt vannlinjen på toalettet fra stengeventilen etter at du har stengt ventilen og spyles toalettet en gang. Bruk en flat skrutrekker til å dukke opp plasthetter på undersiden av toalettet.

3 Fjern mutterne på boltene som var under plasthetter. Hvis boltene spinne i det hele tatt, hold toppen av bolten med et par av kanalen sluser mens du bruker en skiftenøkkel til å fjerne nøtter.

4 Løft opp på bollen delen av toalettet, og ikke i tanken for å gli på toalettet av boltene. Plasser toalett i nærheten, og stappe en fille inn i åpningen i gulvet.

5 Skrap av voksen ring rester fra toalettet flensen med en sparkel, og rengjør flensen med white spirit og en fille. Trekk til skruene som holder flensen til gulvet ved å skru skrutrekkeren med klokken og trekk til mutrene på skapet boltene med en skiftenøkkel.

6 Plasser en ny voks ring på flens, med den avrundede siden peker oppover. Sett på toalettet, threading skapet bolter gjennom hullene i bunnen. Sitte på toalettet i fem minutter for å komprimere voks sel, og trekk til mutrene på skapet bolter mens du fortsatt sitter på toalettet til toalettet er forsvarlig festet til gulvet.

7 Snap plasthetter tilbake på bunnen av toalettet og koble vannledningen til stengeventilen ved hjelp av en skiftenøkkel. Vri stengeventilen håndtak mot klokken for å fylle på toalettet tank.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com