Hva er den raskeste måten å drepe Weeds & Roots?

May 24

Hva er den raskeste måten å drepe Weeds & Roots?


Ugress og røtter kan føre til helseproblemer for verftet fordi de konkurrerer med foretrukne planter for næringsstoffer i jorda. I tillegg ugress redusere mengden av luftsirkulasjon for prydplanter ved å trenge dem ut. Redusert luftsirkulasjon kan øke sjansen for verftet å pådra en sopp sykdom. Ved raskt å fjerne røtter og ugress, kan opprettholdes helsen til landskapet.

Digging

Grave ut skadelige ugress og røtter er den raskeste måten å drepe ugress uten bruk av kjemikalier. I tillegg ugressmidler ofte krever flere søknader før alle ugresset blir utryddet. Det er viktig når du fjerner ugress og trerøtter som hele rotsystemer er utvunnet, slik at de ikke kan vokse. Leaving selv en del av røttene betyr bak luke eller trerot kan vokse og ytterligere forstyrre verftet.

Weeds

Spades eller spader skal benyttes for å få under ugress 'rotsystemer. Ved å trykke en spade flere inches bort bunnen av ugress og minst 4 til 6 inches dyp skal hjelpe til med fjerning av røttene. Ugress skal brennes eller kastes etter fjerning. Ikke legg dem i komposthaugen. Ugress i komposten kan spre sine frø gjennom resten av gården.

Roots

Roots dagens problemer fordi de tar opp verdifull planting plass, spre seg til skade verktøyet linjer og foregripe på andre planter. For trær som har blitt hakket ned kan ha omfattende røtter, er det viktig å grave en grøft på minst 3 fot fra stubben eller hvor treet som brukes til å bli plantet og til en dybde på 6 til 8 inches. Vanning jorda gjør det lettere å avdekke røttene og grave. Skjær gjennom vanskelige røtter med en beskjæring sag og sile gjennom jordsmonnet for å fjerne brikkene. Noen røtter kan ha spredt seg ut flere føtter. Fortsett å grave ut fra stubbe til alle røttene har blitt fjernet.

ugressmiddel

Sprøyting uønskede ugress og røtter med en ugressmiddel inneholdende glyfosat er en av de raskeste måte for å drepe kjemisk røtter. Unngå sprøyting røtter og ugress på regnværs, vindfulle dager. Også spray uønsket vegetasjon etter at plantene har blitt vannet. Utvis stor forsiktighet ved sprøyting fordi glyfosat vil drepe alt den kommer i kontakt med. For å beskytte omgivende planter, dekke dem med et stykke plast eller papp før sprøyting.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com