Hvordan bygge en Brensel Storage Center

June 10

Hvordan bygge en Brensel Storage Center


Brensel bør være i alderen minst 12 måneder før bruk etter at den er kuttet. De tre viktigste hensyn er å holde veden skjermet fra regn eller snø, gi tilstrekkelig luftstrøm til la det tørke, og holde den fra kontakt med bakken. En ly som holder over en ledning av tre kan bygges med bare minimale snekring ferdigheter ved hjelp av noen enkle verktøy og standard størrelse trestykker. Det er en tilgivende struktur der du kan være litt "off" på dine mål og fortsatt har det fungere helt greit.

Bruksanvisning

1 Skjær to av stenderne like i to, lage fire fire-fots pigger.

2 Legg to av de åtte-fots pigger ned, parallelt med hverandre, med den brede siden ned og 4 fot fra hverandre. Lay et 4-fot tapp øverst og nederst, og skaper et enkelt rektangel som er 8 fot i lengde og 4 fot i bredden. Skru stenderne sammen med to 2 1/2-tommers skruer plassert 1/2 tomme fra hverandre i sentrum av hvor piggene møtes. Gjenta dette for å opprette en ny, identisk rektangel.

3. Stativ de to rektangler, slik at de er parallelle med hverandre og 8 fot unna. De horisontale beslag skal vende innover mot hverandre.

4 Koble en 8-fots stud horisontalt til toppen og bunnen av hver firkant med to 2 1/2-tommers skruer, og skaper en ramme som er 8 fot høy, og bred, og 4 fot dyp. Legge til en ekstra horisontal stender over baksiden av rammen i 4-fots høyde med skruene.

5 Flytt boksen ramme til der du vil veden lagring sentrum for å bo.

6. Plasser et ark av plywood mot den ene side av boksrammen slik at den dekker rammen helt. Skrue tre en-tommers skruer med lik avstand, langs sidekantene av kryssfiner for å holde den til rammen.

7. Legg et ark av plywood til den andre siden av lagersenteret på samme måte.

8 Legg et ark med kryssfiner til den nedre halvdelen av bakenden ved å skru den til bunnen horisontale beslag og midten horisontal stud. Dette vil dekke den nederste delen av baksiden av lagersenteret. Skrue annet ark av kryssfiner til rammen like over den andre plate, helt dekker baksiden av lagersenteret. Rammen er nå lukket på tre sider, med den fremre åpen.

9 Plasser en annen stykke kryssfiner på toppen av rammen som et tak. Skrue tre en-tommers skruer jevnt fordelte inn i baksiden av kryssfiner for å holde den til rammen. Gjenta dette for venstre og høyre side.

10 Bor en serie av 1-tommers hull i kryssfiner på begge sider av lagrings sentrum for ventilasjon. Mønsteret kan bli hva du velger, så lenge det er ca 20 hull på hver side, og de spenner fra toppen til bunnen av treet.

11 Maling på utsiden av kryssfinér en flat svart for å tillate solen for å varme opp innsiden og drive fuktighet fra veden.

12 Linje gulvet av lagersenteret med klosser for å tillate veden å hvile over bakken.

13 Skru cup kroker i toppen foran stud og nederst foran stud mellomrom for å matche grommets på lerret presenning.

14 Hang lerretet presenning fra øvre cup kroker og fest det på de nederste cup kroker. Dette beskytter treverket innvendig mot regn og snø, og gir enkel tilgang for lasting og lossing bare ved å fjerne presenning.

Hint

  • Plasser forsiden av lagring skur for å unngå at regn og snø slag mot lerretet.
  • Eventuelle mellomrom mellom kantene av kryssfiner og rammestenderne vil legge til den luftsirkulasjon uten å øke mengden av regn som kommer inn.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com