Keramiske gulvfliser Tips

May 17

Keramiske gulvfliser Tips


Keramiske gulvfliser kan endre hele utseendet på et rom. Det vil også gi deg en lett-å-ren overflate som er ekstremt slitesterk. Riktig installasjon og omsorg vil gi deg et gulv som ser nye i årene som kommer. Installere gulvfliser er absolutt noe hendig hus kan gjøre selv, men det vil ta tålmodighet og tid. Mange gulvfliser spesialister har brukt mange år på å perfeksjonere sin kunst, og det er ikke noe du bare kan klapse sammen i et par timer.

Design

Gulvfliser kommer i en rekke størrelser, former og farger. Du vil ønske å plukke ut størrelse og farge og design gulvet i rommet før du kjøper noe flis. Velg en farge som vil utfylle rommet og vil bli noe nøytral i tilfelle du ønsker å endre innredningen av rommet på et senere tidspunkt. Det er mange nyanser av brunt, beige og hvitt, sammen med lyse fargenyanser og korrugerte farge. Det selv er fliser som ser ut som tre planker i flere ulike farger.

Sett små fliser i et lite rom for å gjøre rommet vises større. Bruk store fliser eller tre planke fliser i store rom for å gi en mer hjemmekoselig preg. Hvis du bestemmer deg på kvadratiske fliser, prøve å plassere dem i ulike mønstre som vanlige rader, offset rader eller i en diamant mønster. Ett mønster vil skille seg ut over resten for den beste se i rommet.

Underlag

Sørg for at gulvkonstruksjonen er i god stand og fri for skader eller råte, selv om du kommer til å dekke det. Dekker over et problem er aldri en god idé; løse problemet først. Hvis du skal installere over en betongplate, gjør en fuktighets test først. Dette kan oppnås ved å lime et 15-by-15-tommers stykke av plast til den skive i omtrent 72 timer. Hvis det finnes fuktighet under plast når du fjerner det, er det skive fuktighetsinnhold for høy til å installere flis. Du må la det tørke lengre eller finne ut om det er en lekkasje et sted som forårsaker fukt problem. Når plata er fuktighet gratis, sørg for at den er i vater. Du kan male ut forhøyninger og bruke et gulv leveler for lav kapasitet, hvis det er nødvendig, men det må være i vater.

Hvis underlaget er kryssfiner, må du installere en sement Backer bord. Noen installatører skru Backer bord rett inn bjelkene og tape sømmene. Det er bedre å bruke en tynn sett mellom Backer-styret og kryssfiner for å hindre støy som knirk etter at flisen er satt. Dette er mer kostbart og tidkrevende, men det er vel verdt innsatsen senere på nedover veien. Sørg for å bruke sement skruer for å skru inn sement bord, selv om du bruker tynne sett.

Starter med

Bruk en laser og en krittstrek på den lengste uhindret veggen i rommet. Ikke noen gang anta at veggen er rett, fordi det er sannsynligvis ikke. Bruk krittstrek å starte din første rad, og med tillegg av avstandsstykker, bør det være rett fra da av. Å kutte fliser, mål, merket med fett penn og bruke en våt sag. Dette vil gjøre de beste og reneste kutt. Du må kanskje fliser snippers hvis du må kutte en brikke rundt foten av et toalett, eller du kan gjøre flere sagsnitt og bryte av brikkene til å danne den formen du trenger.

Spre Thin Set

Bruk en fire-tommers tannsparkel for å spre tynne satt på gulvet. Hold sparkel i en 45-graders vinkel til gulvet og spre ut nok til å legge mellom to til fire fliser. Lå flisen ned, ikke dra den over tynne sett. Deretter trykk ned og vri litt for å spre limet. Plukk opp den første flisen for å sørge for at du har minst 90 prosent dekning på flisen. Bruk avstandsstykker mellom alle tilstøtende fliser. Dette vil holde fliser rett og jevn. Hvis du har besluttet å gå med en offset rad, begynner den andre raden av flis med en halv flis, og deretter bruke hele fliser til den andre enden, og deretter en halv flis. Dette vil holde rader helt oppveid gjennom gulvet.

fuging

Gulv fliser fugemasse kommer i mange farger. Borte er de dagene av bare hvit fugemasse. Velge en mørkere farge fugemasse viser mindre skitt og flekker. Hvis du foretrekker hvitt eller en lys farge, men så trikset er å bruke en god kvalitet fugemasse sealer og bruke minst tre strøk. La sealer tørke mellom hvert strøk, og ikke tillate noen å gå på gulvet før du er ferdig med alle tre. Dette bør holde fugemasse lett å rengjøre, så lenge du har en tendens til å søl med en gang.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com