Lennox G24M3 / 4-100 Blower ikke kommer På

May 30

Den Lennox G24M3 / 4-100 ovn er avhengig av flere forskjellige aktive og passive deler for å produsere og overføre varme. Den Induced Utkast Blower, eller blåser, ventilerer overskuddsvarme sammen med rusk og eksos. Dette holder ovnen blir overopphetet og forhindrer ukontrollert ild fra å nå den interne driften av enheten. En feil i denne enheten kan stamme fra flere mulige feil og er en fare for brukeren og enheten.

Blower Motor

Viftemotoren slås viftebladet etter at trykkbryteren aktiverer det, og en feil i motoranordningen en brukket blåse til motoren er skiftet ut. Test viftemotoren ved å slå ovnen ned og deretter slår den på igjen. Hvis viftemotoren ikke aktivere, ta kontakt med en profesjonell service for erstatning alternativer.

Ingen varme

En sugeblåseren reagerer på varme produsert av ovnen. Dersom viften ikke skal komme over i Lennox G24M3 / 4-enhet, kan problemet stammer fra en mangel på varme helt. Kontroller ovn for strålevarmen fra varmeelementet. En mangel på varme er forårsaket av en feil i varmeelementet. I tilfelle av et ødelagt varmeelement, kan du prøve på reset-knappen og hvis den ikke klarer å starte på nytt, systemet slås av for å hindre at en gasslekkasje. Kontakt en tjeneste profesjonell for reparasjon alternativer.

Trykkbryter Feil

Trykkbryteren er en sensor som aktiverer blåseren etter å ha mottatt et signal fra ovnen styrekortet. En feil i denne lille bryteren kan forhindre viften fra å aktivere. Dessverre, er trykkbryteren ikke reparerbar en del av Lennox ovnen og må skiftes ut. Kontakt produsenten eller en autorisert tekniker for erstatning alternativer.

Furnace Control Board

Hvis varmen kommer fra enheten og trykkbryteren vises i orden, kan problemet ikke inkluderer blåseren selv, men ovnen kontrollkortet. Dette kontrollkortet er hovedstyringsenhet for hele ovnen, sender signaler til hver del av enheten til forskjellige tider eller intervaller, noe som sikrer ovnen fungerer som den skal, og ikke overopphetes. Ovnen kontrollkortet kan stoppe en vifte fra å arbeide ved å forårsake problemer i trykkbryterfunksjon, varmeelementet eller viftemotoren.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com