Hvordan bruker jeg tror GE Hotpoint selvrensende ovn?

June 28

Hvordan bruker jeg tror GE Hotpoint selvrensende ovn?


Den Hotpoint selvrensende ovn er en av en baker drøm apparater. Hun kan lage mat en gang, ikke bekymre hvis maten søl litt eller bobler over, siden hun ikke trenger å komme ned på hennes hender og knær å skrubbe ut interiøret med kaustisk spray. Når nivået av søl og bakt-på mat i ovnen får en irriterende punktet, kan hun bare slå på rengjøringssyklusen. Etter noen timer, ovnen har nok en gang en glatt, ren overflate.

Bruksanvisning

1 Ta ovnen stativer og alle panner og andre elementer fra innsiden av GE Hotpoint ovn, inkludert noen aluminiumsfolie dekker bunnen i ovnen - det kan ta fyr under rengjøringssyklusen. Fjern eventuelle gryter og panner fra platetoppen.

2 Eventuelt store utslipp fra bunnen av ovnen med en fuktig klut, for å redusere mengden av røyk som produseres under rengjøringssyklusen. Eventuelle utslipp du ikke kan fjerne vil brenne av i løpet av syklusen. Rens komfyrtopp, siden varmen fra ovnen under rensesyklusen vil bake på noen sølt matvarer. Tørk av dørpakningen med oppvaskmiddel og en fuktig klut, som strengere rengjøringsmidler vil bryte ned gummi, ødelegger forseglingen.

3 Lukk stekeovnsdøren, noe som gjør at ovnen ikke lyser. Skyv døren låsen til "lock" posisjon.

4 Slå på ovnens avtrekksvifte til høy innstilling. Fjern eventuelle kjæledyr fra området. De gasser som slippes ut fra ovnen kan være meget sterk ved begynnelsen av vaskesyklusen. Åpne et vindu og bruke en vifte for å fjerne røyk og røyk hvis avtrekksvifte ikke vent til utsiden.

5 Trykk på "Clean" knappen på GE Hotpoint varierer med tastatur, så trykk på "+" for å angi lengden av rengjøringssyklusen. Lette rengjør trenger bare omtrent tre timer, mens en heavy-duty rengjøring kan ta fire eller fem timer. For områder med knott kontroller, vri temperaturknappen mot "Clean" posisjon; lengden av syklusen er ikke regulerbar.

6 Trykk på "Start" -knappen på digitale ovner; ordet "Clean '" vises på displayet, som betyr at syklusen har startet. Bare vent på at syklusen skal begynne på knott-type ovner etter innstilling av "Clean" kontroll.

7 Åpne ovnen låsen etter at ren syklusen er ferdig og ovnen har automatisk slått av. På digitale Hotpoint ovner, vil den "Clean" lyset slås av, og displayet viser "00:00". På knott-kontrollerte Hotpoint varierer, vrir du temperaturreguleringsknappen, og skyv låsen til venstre. Vente i 30 minutter for ovnen for å kjøle ned hvis låsen ikke åpner; Dette er en sikkerhetsfunksjon slik at du ikke åpne ovnen mens den er fortsatt svært varmt.

8 Tørk ut aske rester i ovnen, med en klut fuktet med hvit eddik. Eventuelle flekker igjen på utsiden av ovnsdøren pakning kan skrubbes med vanlig oppvaskmiddel og børste svamp.

Hint

  • Ikke spray ovnsrens i en selvrensende ovn - når de utsettes for høy varme i rengjøringssyklusen, kan ovnsrens skade ovnen interiør finish.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com