Slik installerer en Stair Runner Bruke Bars

May 11

Slik installerer en Stair Runner Bruke Bars


Gir de lyddempende egenskaper tepper, men utsette varmen av tre trinn, teppe løpere er mye enklere å installere på trappene enn vegg-til-vegg-tepper. Selv trapp løpere kan installeres uten dem, ved hjelp av dekorative runner stenger eller barer resulterer i en mer formell, ferdig utseende til trappen. Fordi de er nesten alltid rent dekorative, kan du installere trappe barer eller stenger på en trapp som allerede har en løper, eller legge dem når du installerer en ny trapp løper.

Bruksanvisning

1 Legg den enden av trappen runner på et flatt underlag. Plasser en målestokk langs kanten av teppet løperen. Bruk linjalen som en guide for å kutte enden av løperen med et verktøy kniv, slik at du sitter igjen med en rett kant.

2 Begynn på øverste trinn eller landing. Plasser den rette kanten av løpehjulet på toppen av stigerøret, å sentrere den på bredden av trappen - like under det punkt der den går sammen med den avrundede, avfasede kant av avsatsen. Ikke forlenge løperen på landing; den lille kanten kan bli en sikkerhetsrisiko hvis det liksom blir løs.

3 Staple kanten av trappen runner direkte til stigerør, bruke stifter om hver tomme langs bredden av teppet.

4 Glatt trapp løper ned stigerøret, til et punkt der stigerøret møter baksiden av trappen nedenfor. Installer stifter ved overgangen mellom stigerøret og trapp, ca en tomme fra hverandre.

5 Plasser en trapp stang, eller bar, i press mellom baksiden av trappen og stigerøret. Monter endene til støttebrakettene. Hold hele greia på plass, og merk av plasseringen av skruene som vil holde støttebrakettene på trappene.

6 Bor hull for brakettene med en borekrone litt mindre i diameter enn skruene, etter trappe stang produsentens spesifikasjoner. Fjern stangen fra brakettene og installere dem slik at de ligger tett inntil stigerøret.

7 Sett trappe stang inn i parentes. Fest finials til endene av trappe stang, hvis de ikke allerede er festet. Finials vil holde stangen i å trenge ut av brakettene.

8 Glatt tepper over skrittet, rundt bullnose skrå kant av trapp og ned stigerøret av neste trapp. Sikre teppe med stifter på toppen av stigerøret, hvor den møter bullnose av trappen ovenfor, og ved det punkt hvor stigerøret møter trappetrinn nedenfor.

9 Gjenta trinn 5-8 på hvert trinn, til du kommer til bunnen av trappen.

Hint

  • Når du kjøper trapp runner tepper, la omtrent 2 fot for hvert trappetrinn - pluss 20 prosent, bare i tilfelle.
  • Nesten alle trappestenger eller barer er dekorative. Trappe løperen må festes til trappen med stifter eller små teppe stifter, for å holde tepper fra skiftende og forårsaker en potensiell sikkerhetsrisiko.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com