Hvordan rengjøre og vedlikeholde housecleaning verktøy og utstyr

April 9

Hvordan rengjøre og vedlikeholde housecleaning verktøy og utstyr


Mye som alle andre prosjekt krever housecleaning riktig verktøy til rett jobb. Ved å bruke riktig verktøy og utstyr, vet du at du er rengjøring av huset skikkelig; men ved å rense og vedlikeholde housecleaning verktøy og utstyr flittig, vet du at du er også kostnadseffektive og arbeidsbesparende. Sluttresultatet: en ren og sunn hjemme. Her er noen nyttige tips.

Bruksanvisning

1 Rengjør støvsugeren. Med eller uten poser, støvsugere må rengjøres regelmessig for at suge- og luftfiltre for å fungere skikkelig. Bytt poser månedlig, oftere hvis du har hårete kjæledyr. Tomme poseløse enheter før de er halvfulle. Børst eller vaske filtre og beholdere som anbefalt av produsenten. Rengjør utsiden av støvsugeren med en fuktig klut.

2 Vask kjøkken svamper i oppvaskmaskinen. Har to eller flere oppvask svamper hendig og alternativ bruk ved å kaste det skitne svampen med oppvask belastning.

3 Vask gulv mopper, microfiber støvkluter, badekar skrubb, bilvask svamper og all rengjøring filler i vaskemaskinen. Bruk varmt vann og eddik eller en oksygen-boosting vaskemiddel for å rense og friske elementene. Air tørke helt før lagring.

4 Hang koster, feiemaskiner og støvkluter slik at børstene og busten være rett. Bent og skjeve børster og bust er ineffektiv.

5 Organiser mopp håndtak, dustpans, alene og andre renseverktøy for rask og enkel tilgang. Utpeke et område for lagring av alle housecleaning verktøy, utstyr, brukerutstyr og tilhørende varer.

6 Oppbevar støvsugere, butikk Andelen av og annet elektrisk eller kablet utstyret riktig. Twist-tie ledninger og utvidelser for sikkerhet.

7 Kast verktøy og utstyr som er slitt, ødelagt eller på noen måte ikke utfører som forutsatt.

Hint

  • Nylon børster og kratt pads kan også vaskes i oppvaskmaskin.
  • Ikke glem å rengjøre, vaske eller erstatte gulvmatter.
  • Luftfiltre er også housecleaning verktøy. Rens, vask eller erstatte dem med jevne mellomrom.
  • Skitne, uflidd, slitte og ødelagte rengjøring verktøy og utstyr vil gjøre deg jobbe hardere på å holde huset rent og hygienisk.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com