Ved å plante Scotch Moss

May 20

Hvis du er ute etter en bunndekkende mose, kan du velge Scotch mose. Scotch mose er en del av Sagina Subulata arter. Det er et mattelignende mose som rekker omtrent 1 tomme lang og vokser best når den utsettes for moderat sollys. Scotch mose elsker fuktig jord, så sørg for å vanne din regelmessig - omtrent en gang i uken, men oftere i områder med mye sollys.

Identifisere Scotch Moss

Scotch mose er en lys grønn mose som vokser i buskete klumper. Dette gjør det en fancy mose bra for hytter og lunefull hjem. I løpet av våren, bærer mosen små hvite blomster. Den vokser ofte i patcher så bredt som 12 inches.

Jordtype

Scotch mose nyter leirjord som er fuktig, men fortsatt godt drenert. Vann det ukentlig, med mindre du bor i et område som har ekstrem sollys, for eksempel Arizona; holde jorda fuktig hele tiden. Gjødsle jorda minst en gang om våren og en gang i høst.

planting Schedule

Begynne å vokse dine Scotch mose frø i høst i et drivhus. Når frøene har spiret, fortsette å dyrke dem frem til neste vår. Plante Scotch mose neste vår i fuktig, leirjord utendørs.

Starter Planter

Hvis du ønsker å plante din Scotch mose umiddelbart, og deretter kjøpe starter planter fra din lokale hagesenter og plante dem i løpet av våren.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com