Hvordan finne en Offender Gjennom DOC

June 26

"DOC" er et akronym som står for "Department of Corrections». Enhver person som er fengslet, enten i et lokale, statlige eller statlig fengsel, håndteres gjennom Department of Corrections i den aktuelle jurisdiksjon. Hvis du prøver å finne en lovovertreder, kan du gjøre det via DOC nettside ved hjelp av noen informasjon om den aktuelle personen som du har tilgjengelig for deg.

Bruksanvisning

1 Åpne nettleseren og gå til Department of Corrections stedet for staten der du bor. Hver stat vil ha sin egen, separat Department of Corrections område som bare dekker den aktuelle jurisdiksjon. Disse nettstedene er vanligvis knyttet fra de viktigste området av statens regjering.

2 Velg riktig "Søk" alternativet oppført på statens Department of Corrections nettstedet. For eksempel, på Florida Department of Corrections nettstedet må du klikke "Fanger Befolknings Search" i "Prison" delen av vinduet på skjermen. På Indiana Department of Corrections nettstedet må du klikke "Offender Locator" i "Online Services" boksen på høyre side av skjermen.

3 Type enten for- og etternavn av den innsatte du prøver å finne i boksene på skjermen, eller "Offender Number" (det som er aktuelt). Klikk på "Søk". Resultatene for lovbrytere som samsvarer med Angitt informasjon vil vises på skjermen. Klikk på navnet til en lovbryter for å vise sin status.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com