Slik installerer et område rug

March 28

Området tepper kan plasseres på alle typer gulv, enten det er tepper, fliser, parkett eller stein. Området tepper ikke bare beskytte gulvet mot daglig slitasje, de også legge til stil og farge til rommets generelle innredningen. Installere et område rug er ikke vanskelig, men det er et par ting som må gjøres for å få det på plass.

Bruksanvisning

1 Ta noen møbler som kan være i veien for å legge teppet ned. For eksempel kan du ha et salongbord eller et spisebord i området der teppet vil bli plassert. Flytt disse elementene.

2 Rengjør gulvet slik at no-slip gulvet pad vil følge godt. Hvis du legger området teppet over teppet, deretter vakuum først. Hvis gulvet er parkett, keramiske fliser eller stein (eller en hard, fast underlag av noe slag), feie og mopp gulv. Det er viktig at gulvet er rent for gulvpaden å fungere skikkelig.

3 Legg no-slip gulvet puten ned på samme sted at teppet skal legges. Når du kjøper en gulvmatte, trenger du ikke å få en som er nøyaktig samme størrelse som teppet. Det bør imidlertid ikke være mindre enn 12 inches kortere enn lengden eller bredden på området rug. For eksempel, hvis ditt område rug er 60 inches x 72 inches, gulvet puten bør være minst 48 inches x 60 inches.

4 Lå området teppet ned på gulvet, direkte på toppen av gulvet puten. Når teppet er plassert der du vil ha det, støvsuge den og erstatte møbler som skal plasseres rundt eller oppå teppet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com