De beste produktene for å rengjøre en mikrobølgeovn

June 3

De beste produktene for å rengjøre en mikrobølgeovn


Når vi leter etter de beste produktene for å rengjøre en mikrobølgeovn, mange mennesker besøke deres lokale varehus og kjøpe en renere i den kjemiske gangen. Disse rengjøringsmidler kan være dyrt og noen ganger ikke fungerer så bra som beskrevet. Videre kan disse rengjøringsmidler etterlate en rest av sterke kjemikalier. Hvorfor ikke sette giftstoffer ned og bruke alle naturlige rengjøringsmidler som fungerer like godt som, om ikke bedre enn, de kjemiske rengjøringsmidler?

Bakepulver

Baking soda er en naturlig deodorizer som har vært brukt i renhold i århundrer. Ved hjelp av natron er en naturlig måte å rengjøre mikrobølge uten bruk av sterke kjemikalier. Bland 2 ss. natron og 2 kopper vann i en mikrobølgeovn-safe skål. Rør til natron er helt oppløst. Sett bollen i mikrobølgeovn og kok på full effekt i 3 minutter. La bollen i mikrobølgeovn over natten slik at dampen fra blandingen for å løsne smuss og skitt. Ta bollen og tørk ned på innsiden av mikrobølgeovn med en fuktig svamp dyppet i natron-vann-blanding.

Sitronsaft

Ved hjelp av sitronsaft for å rense mikrobølge er en annen metode til å fjerne matrester uten bruk av giftige kjemikalier. Skjær en sitron i båter og skjær dem kiler i to. Plasser sitronbåter inn i en mikrobølgeovn-safe skål og tilsett 3 kopper vann. Du kan også bruke 3 ss. sitronsaft i erstatte av sitronbåter. Sett bollen i mikrobølgeovn og varme i 3 minutter på høy. Du ønsker å sikre at vannet er brakt til en byll å lage sitron-tilført damp til å skjære gjennom fett. La bollen til å sitte inne i mikrobølgeovnen i minst 15 minutter. Ta bollen og tørk innsiden av mikrobølgeovn med en fuktig klut.

Eddik

Eddik er ikke bare flinke til å fjerne skitt, men det kan også fjerne lukt. For å rengjøre mikrobølgeovnen hell 1/4 kopp hvit eddik i en mikrobølgeovn-safe skål og tilsett 1 kopp vann. Rør blandingen til godt blandet og plass inne i mikrobølgeovnen. Stek på høy i 5 minutter før koking, og blandingen skaper damp. La bollen til å sitte inne i mikrobølgeovn med døren lukket i 10 til 15 minutter. Dette vil gi damp til å jobbe i maten rester og løsne skitt og fett. Bruk en fuktig klut eller svamp til å tørke innsiden av mikrobølgeovn.

Damp

Du kan bruke damp til å rengjøre innsiden av mikrobølgeovnen din. Fyll en mikrobølgeovn-safe skål med vann. Varme i ca 5 minutter inne mikrobølgeovnen din. Vannet vil begynne å koke og produsere damp. La bollen i mikrobølgeovn i noen minutter og tørk av innsiden med en klut eller svamp som er fuktet i varmt såpevann.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com