Hvordan Plant løker i potter

February 8

Pærer er en av de enkleste plantene å vokse og gi flotte resultater med liten innsats. De fleste forbinder pærer med våren, men pærer kan blomst i løpet av året, så velg et utvalg som vil holde deg i farge året rundt.

Container hagearbeid gir farge og med riktig valg, duft, til vinduskarmen, terrasse eller hage. Kasser og potter kommer i et bredt spekter av stiler og farger, og kan flyttes rundt hagen din eller til og med sunket i hagen senger å tilby en rekke blomstrer hele året.

Bruksanvisning

Gryter og pærer

1 Velg potter eller beholdere som å vokse pærer. Nesten alle beholdere kan huse pærer, og "The Encyclopedia of Planting Kombinasjoner" av Tony Herre anbefaler vokser pærer i beholdere for god drenering og vinter beskyttelse.

2 Bruk små potter av lyspærer i nærheten dører og i blomsterkasser til å fange opp tidlig våren farge og duft. Vurder å bruke større beholdere, selv trillebårer, for å huse større masser av blomster, blant annet tulipaner, narsisser og liljer.

3 The Royal Horticultural Society "hage planter og blomster: En AZ guide til de beste planter til hagen" anbefaler å velge beholdere som passer størrelsen på pære, og bemerker at liljer trenger en dyp potten for å balansere sin høyde når vokst, mens små pærer kan dyrkes i grunne skåler eller panner.

4 For et godt utvalg av pærer, vurdere å kjøpe fra Internett-forhandlere eller postordre hage leverandører. Kjøp kommersielt hevet pærer som er sertifisert til å være sykdom gratis. Velg pærer for farge, høyde og tid på året der de blomstrer.

5 Velg pærer som er fast og lubben, uten myke flekker eller mugg. Unngå å kjøpe pærer som viser tegn til vekst. "The Complete Book of Garden Flowers: Hvordan Grow over 300 av de beste resultater varianter" anbefaler å kjøpe pærer fra hagesentrene så snart løkene kommer for å sikre friskhet.

Arrangement av pærer

6 Plant flere av én type pære i hver container for tette masser av blomster.

7 Layer pærer i potter for en rekke av blomster, plassere større pærer i bunnen av beholderen og mindre pærer på toppen.

8 Bruk containere innendørs for å tvinge pærer å blomstre tidligere enn vanlig. "Garden Plants and Flowers" anbefaler å plante løker i høst, og holde dem fuktig på et kjølig, mørkt sted for et par uker. Når pærene har vokst ca 2,5 cm (1 tomme), bringe dem inn i lyset.

Hvordan Plant

9. Hvis beholderen ikke har dreneringshull, sted brutt keramikk eller et lag av små steiner i bunnen av beholderen.

10 Å vokse en enkelt type pære, fylle potten omtrent halvveis med pære eller potting mix, oppstrammende forsiktig planting medium med knokene eller baksiden av en hage sparkel. Plasser pærer i en løs arrangement på toppen av jorda med sine tips som peker oppover. Dekk pærer med potting jord til en dybde på to til tre ganger pære høyde.

11 Å vokse pærer i lag, fylle potten omtrent en fjerdedel av veien med pære eller blomsterjord, oppstrammende det forsiktig på plass. Plasser første laget av pærer på kompost med sine tips som peker oppover. Dekk som lag av lyspærer med mer kompost, igjen oppstrammende kompost forsiktig over pærene. Plasser neste lag av lyspærer på firmed kompost, og igjen dekke dem og fast komposten forsiktig på plass.

12 Hold kompost fuktig hele tiden, men unngå over-vanning knoller.

Hint

  • Når blomstrer visne, flytte containere til en mindre fremtredende området og la bladverket å dø ned. Eller, fjerne pærene fra gryter og plante i en ledig flekk av hagen din før løvverk dør. Dette frigjør pottene for andre bruksområder samtidig som pærer til å fortsette å lagre mat for neste års growth.Wait å mate pærer til etter blomstringen, når de lagrer mat for neste års vekst.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com