Quick måter å drepe planter og trær

April 2

Quick måter å drepe planter og trær


Velstelte hager er en ting av stolthet og skjønnhet, men noen ganger invasive eller uønskede planter og trær dukker opp der de ikke burde. Når dette skjer, velger du en av flere metoder for å drepe planter og trær, enten naturlig eller kjemisk. Når de bestemmer seg for hvilken metode du bruker, må du huske på at du kan ved et uhell dreper ønsket planter.

Over- eller Underwatering

Overdreven vanning av mange planter er en sikker måte å drepe dem. Med mindre en plante er vann eller svært tolerant av våt jord, vil for mye vann føre til at anlegget til å dø av. Novice gartnere ofte water i frykt for at de ikke er vanning sine planter nok. På samme beskjed, forsømmes til vannplanter, spesielt innendørs planter som ikke har nytte av naturlig nedbør, vil også føre til sin død. Få planter kan overleve svært lenge uten vann, og nekter en plante nødvendig vann fører det til å tørke opp og dø.

Girdling og Paving

En fremgangsmåte for å drepe trær spesifikt, involverer girdling stripping barken fra rundt omkretsen av treet. Når barken er fjernet, kan treet ikke spre maten opprettet i bladene ned til sine røtter. Denne metoden for å drepe et tre tar noen uker å fungere. Tilsvarende asfaltering i løpet av et tre kutter tilgang til røttene også, som til slutt vil drepe treet helt.

Salt og eddik

Både salt og eddik effektivt drepe planter. Salt tørker plantene når vann tilsettes, forårsaker dem til å dø. Eddik, når de blandes med vann, kan sprøytes på plantene, og rundt jorden for å suge inn i røttene. Men med begge stoffer, forsiktighet må utvises. Salt kan skade bakken og gjøre det vanskelig for noe annet å vokse der i lang tid. Eddik kan ikke ødelegge jorden, men det kan drepe planter som du ønsker å beholde. For å unngå dette, omgir de uønskede planter med en slags barriere, slik som et snitt to-liters sodaflaske, og sprayes rett innenfor området.

Kjemikalier

Bli kvitt uønskede planter og trær kan være så enkelt som å grave i dine vaskemidler. Borax, WD-40 og bleike alt hindre plantene fra å vokse og vil drepe dem. Når kjemikaliene har drept de uønskede planter, grave dem opp og kast dem for å hindre dem fra å heie på nytt. Som med salt og eddik, bør man sørge for å sikre at ønsket planter påvirkes ikke.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com