Hvordan identifisere blader med en rød Stem

March 10

Hvordan identifisere blader med en rød Stem


Identifisering bladene av plantene er viktig for å unngå planter så som fra giftsumak, giftig eik eller andre plantearter som er giftige eller farlige. Planter som har røde stilkene på bladene er varierte og kan være helt ufarlig, eller de kan vise seg å enten være ugress som ødelegger hager eller planter som gift Sumac som kan forårsake hudirritasjon.

Bruksanvisning

1 Se på utseendet på bladene. Bladene er en viktig del av å identifisere noen plante. Det er mange planter som er svært like, men en av deres forskjeller kan foreligge i bestemte utseendet av bladene.

2 Ta hensyn til hvordan bladet er festet til stammen siden dette kan gjøre en stor forskjell i den spesifikke anlegget. For eksempel har en gift Sumac en rød stilk med smale blader som festes langs stammen i brosjyrer som kan telle fra syv til 13, med hvert blad festes individuelt til stammen. Dette anlegget er lik giften eik og Poison Ivy og kan føre til en irriterende, kløende utslett, så lære å gjenkjenne det.

3 Se på hvordan komplekse bladet er. Enkle blader har bare ett enkelt blad er festet til stammen, mens komplekse bladene har tre eller flere brosjyrer festet til spindelen for å danne et blad. Komplekset bladene av gift Sumac kan inneholde så mange som 13 brosjyrer.

4 Se etter fliker. Lapper er når bladene er avrundet på slutten i stedet ender i et punkt som Maples. Mange fliker blader ikke er giftig, selv om hver enkelt plante er forskjellig.

5 Vær oppmerksom på om bladene har en uklar hår-lignende utseende eller ikke. Giften Sumac har en rød stilk, men ikke et hårlignende utseende, og det er den eneste forskjell i utseende fra den Hjortehorn- Sumac, som ikke er giftig.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com