Hvordan lage et vaskerom Funksjonell

March 9

Hvordan lage et vaskerom Funksjonell


Gjøre vaskeri kan ikke være på toppen av listen over favoritt tidsfordriv, men jobben er mer behagelig i en funksjonell, organisert vaskerom. Enten du har et stort vaskerom eller en liten skapet, kan noen enkle endringer gjøre en stor forskjell. Før du gjør en fullstendig makeover, bør du vurdere hvordan du bruker vaskerom. Hvis du har små barn, du & # 039; ll ønsker et sted for å fjerne flekker. Hvis du har eldre barn, kan du ønsker et system for å hjelpe dem ta vare på klær uavhengig.

Bruksanvisning

1 Skift teppe eller tregulv med keramiske fliser eller vinylbelegg. Disse gulvene kan ta vann søl og rydde opp raskt. Installer en renne i gulvet for å gi drenering i tilfelle av en vaskemaskin overløp.

2 Etablere et system for sortering av klær. Hvis du har et stort vaskerom, gi minst to kurver eller binger for sortering mørke og hvite klær. Hvis du har mer plass, legg binger for håndklær, hånd-vask elementer og farger.

3 organisere et sted for folding vaskeri (pæling den på toppen av tørketrommelen doesn & # 039; t telle). Kjøpe plast vaskerom kurver for hvert familiemedlem. Merk hver kurv med et familiemedlem & # 039; s navn. Oppbevar kurver på toppen av vaskemaskin og tørketrommel, hvis plassen er begrenset. Hvis du har plass, plasserer et bord på vaskerommet mot veggen for å brette tøy. Oppbevar kurver på bordet. Ta tøyet direkte fra tørketrommelen, fold og sted i kurver. Spør familiemedlemmer åtte år eller eldre for å sette sitt vaskeri bort en eller to ganger per uke på planlagte dager.

4 Installer hyller eller skap over vaskemaskin og tørketrommel til å lagre vaskemiddel, flekkfjernere og stivelse. Plasser en krukke på hyllen for pengene, tyggegummi og barrettes deg & # 039; ll trekke ut av dine barn & # 039; s lommer. Organisere små elementer som flekk pinner og tøymykner ark i en boks for å holde dem pene.

5 Set-up strykeutstyr i vaskerom. Ideelt sett har plass til å la strykebrettet opp hele tiden den perfekte vaskerom. Hvis du har en liten plass, installere en enhet for å holde strykebrett og strykejern bak døren når den ikke er i bruk. Eller installere en kompakt strykebrett i et skap som bretter ut og lukker opp når den ikke er i bruk. Legg alle stryke rekvisita, for eksempel stivelse og vann, i en boks i nærheten.

Hint

  • Hvis du kjøper bulk vaskemiddel, overføre noe av det til en mindre beholder for enkel bruk. Oppbevar bulkcontainer i et skap, ute av syne.
  • Vurdere eventuelle endringer du finner i lommene betaling for klesvask.
  • Hold flekkfjerner kjepper i dine små barn & # 039; s soverom (utenfor deres rekkevidde, selvfølgelig). Når barn fjerne sine klær om natten, behandle flekker umiddelbart før du setter dem i kurven.
  • Hvis du har god plass, legge til ekstra elementer for bekvemmelighet, for eksempel en liten mending kit for å reparere klær, en vask, en uttrekkbar tørkestativ og en liten boks med rengjøring forsyninger.
  • Lei av schlepping tøyet opp og ned kjellertrappen? Transform en øvre nivå skapet inn i et lite vaskerom med stables apparater.
  • Oppbevares klor og vaskemidler utilgjengelig for små barn.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com