Hvordan man kan sammenligne LED vokse lys Priser

February 4

Hvordan man kan sammenligne LED vokse lys Priser


Innendørs hagearbeid gjør økologisk landbruk lett uten insekter som utendørs planter er utsatt for. I tillegg kan lys, klimaanlegg, vannkultur og næringsstoffer styres året rundt. Belysningen bølgelengder må være riktig eller plantevekst er begrenset.

Bølgelengder og prosenter

Vokse lysene kommer i forskjellige farger og hver farge er ansvarlig for et annet aspekt av plantevekst. Ulike merker har svært forskjellige priser. Det er lys med forskjellige bølgelengder og forhold.

Pris

Bortsett fra å sammenligne wattstyrker og farger av lys, er en annen vurdering prisen. Ifølge Nextag, LED vokse lysene er tilgjengelig fra 14 watt til 90 watt, med priser så lavt som $ 37. Imidlertid kan de mindre wattstyrke enheter bare dekke en plante direkte.

sammenligning Shopping

Vanligvis er en 90 watts LED vokse lys med en 7: 1: 1-forhold og en watt individuelle LED pærer, er tilstrekkelig for en innendørs hage opp til 6 fot over. LED vokse lys Review, advarer om at "det er vanlig å finne 225 LED vokse paneler til salgs veldig billig, rundt $ 50 til $ 100, men du ville helt bort pengene dine." Disse rimelige lysene har generelt pærer med kun 0,06 watt.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com