Hvordan Fest Shutters til Stucco

February 5

Hvordan Fest Shutters til Stucco


Skodder legge til en dekorativ touch til ditt hjem eksteriør. Shutters kan enkelt festes til vinyl ytterkledning, men stucco krever en litt annen teknikk. Portland sement, vann og sand blandet sammen danner stukkatur. Stucco kan dekke enten en mur, murstein eller tre hjem struktur, så finn ut hvilken type byggemateriale din stucco dekker før du begynner dette prosjektet. Den byggemateriale avgjør hvor skodder vil bli montert til stukkatur ytterkledning.

Bruksanvisning

1 Plasser en lukker brakett på stukk veggen på produsentens anbefalte høyde. Plasser et nivå på braketten og rette det, hvis det er nødvendig. Bruk en blyant for å markere braketten er skruehullene. Sett braketten.

2 Bruk enten en 1/8-inch boret eller en 1/4-tommers mur bit, avhengig av strukturen dine stukkatur dekker. Borekroner bore gjennom en tre-struktur. Murverk biter bore gjennom en mur eller betong struktur. Hvis du har en murstein eller betong struktur, til bruk veggankre bidra til å sikre braketten til stucco veggen.

3 Skyv veggen ankere inn i pilothull og trykke dem på plass med en hammer. Veggen ankerhodene skal være i flukt med stukkatur ytterkledning. Hopp over dette trinnet hvis din stucco dekker en trekonstruksjon.

4 Plasser braketten er skruehullene med pilothull eller veggfester. Bruk skruer og en Phillips driver litt for å feste braketten til stucco veggen. Monter de resterende brakettene til stukk veggen på samme måte, i henhold til produsentens anbefalte plasseringer.

5 Plasser lukkeren på brakettene. Bor 9/64-tommers pilot hull i lukker kanter gjennom braketten er skruehull. Bruk de medfølgende skruene til å feste lukkeren til topp og bunn parentes. Gjenta med den andre lukkeren.

Hint

  • Hvis du installerer betjenes skodder, vil skodder komme med hengsler istedenfor parentes.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com