Hvor mye Propan Har en Furnace bruk?

April 22

Hvor mye Propan Har en Furnace bruk?


Huseiere som bruker propan som en primær varmekilde kan ha propan lagertanker med kapasitet fra 120 til 1000 liter. De største boligpropanflasker er vanligvis installert i de kaldeste klima på grunn av lengre vintre og høyere oppvarmingsbehov. Bestemme hvor mye propan et bestemt ovn bruker krever beregninger basert på størrelsen av ovnen. En ovn kan benytte mindre enn et 1/2-liter propan en time eller mer enn 2 liter per time, avhengig av størrelse.

British Thermal Units

Varmekapasiteten av ovner er målt i British Thermal Units (BTU). Jo høyere BTU, jo kraftigere ovnen - og mer propan forbrukes. Noen som bor i det sentrale Florida kan ha en relativt lav effekt ovn vurdert til 45.000 BTU i timen mens noen i Minnesota kan ha en ovn vurdert til 200.000 BTU i timen. En gallon av propan vil gi 91,547 BTU med ovnen på sitt temperaturinnstillinger høyeste, ifølge Propan 101, en online forbrukerinformasjon ressurs. Dette betyr at noen med en 45 000-BTU ovn ville bruke omtrent en 1/2-liter propan en time mens noen med en 200 000-BTU ovn ville bruke ca 2 liter i timen ved ovn høyeste innstillinger

betraktninger

Propan bruk i en ovn er ikke en eksakt vitenskap. Folk som satt lavere temperaturinnstillinger vil bruke mindre propan enn de som velger høyeste innstillinger. Temperaturinnstillinger er påvirket av været, effektiviteten av ovnen, isolasjon i hjemmet og personlige preferanser. Det er mulig for to naboer å ha lignende ovner, men bruker vesentlig forskjellige mengder av propan på grunn av deres bruksmønster.

andre Appliances

Huseiere bekymret propan bruk i deres ovn må også vurdere virkningen av propandrevne apparater i huset. Tørketromler, varmtvannsberedere, gass områder og basseng varmeovner kan også bruke propan som drivstoff kilde. En propan forhandler i 2011 rapportert om en familie i San Antonio, Texas som brukes 12 liter propan i døgnet - og bare 4,4 liter for to ovner. De resterende gallons ble konsumert i familiens veldig stort hus med tre varmtvannsberedere, en tørketrommel, to peiser og et oppvarmet basseng.

Råd

Før du kjøper en ovn, be forhandleren om å ordne for deg å snakke med andre kunder i ditt område som har samme ovn. Spør dem om deres propan forbruket i vintermånedene. Også snakke med propan levering selskaper om generelle propan bruk i området.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com