Hvordan Ripen Butternut Squash Etter Plukke

January 27

Hvordan Ripen Butternut Squash Etter Plukke


Butternut squash, en stor og jevn vinter squash variasjon med en lys brun skorpe, vokser lett i nesten alle solfylte voksende området. Butternut squash utvikle den beste smak når du tillater dem å modne og modnes på vinrankene. Når rinds bli hard og motstå punktering, vet du at de er klar til å høste. Hvis høstværet truer squash igjen på vinrankene, redde dem ved å plukke dem tidlig. De kan ikke utvikle best smak, men du kan modnes squash etter plukking ved å plassere dem i riktig miljø.

Bruksanvisning

1 Fjern butternut squash fra vinstokker med skarp kniv. La ca 3 inches av vintreet festet til squash slik at du kan håndtere dem ved bare vintreet. Rinds av squash er svært skjør og kan lett bli ødelagt fordi de ikke er moden ennå.

2 Vask butternut squash med mild oppvask såpe. Bruk kluten til å tørke rinds forsiktig med såpevann og skyll dem godt.

3 Tørk squash grundig med en myk klut etter vask dem.

4 Plasser squash i en solrik beliggenhet med dagtemperaturer mellom 70 og 80 grader Fahrenheit. En sørlige eksponering vindu eller en varm veranda ville være ideelt for modning squash.

5 Drei squash hver dag så rinds får lik eksponering for solen.

6 Fortsett å eksponere squash til varme og solskinn for en til to uker. Innenfor denne tiden, bør du legge merke til huden av butternut squash gradvis vende seg til en gyllen farge og skall bli tøffere.

Hint

  • Innhøsting gresskar før natten temperaturer dukkert under 50 grader Fahrenheit eller squash kan lide skade.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com