Planting Guide for Southwest Missouri

February 28

Planting Guide for Southwest Missouri


Southwest Missouri er i sone 6a, og har en årlig gjennomsnittlig lows på mellom -10 og -5 Fahrenheit. Med disse nedturer, er vinteren lang og vekstsesongen er ganske kort, så det er viktig å plante grønnsaker til rett tid for en blomstrende hage.

Tidsramme

Hardy grønnsaker som reddiker, grønne erter, sennep, løk, grønnkål og gulrøtter kan plantes så tidlig som 25. mars Kålrabi, salat, irske poteter og spinat kan gå i den første april, mens vannmelon, honningmelon, agurk, paprika, søtpoteter, tomater, squash og lima bønner bør ikke være plantet før 15 mai.

Potensielle

For noen grønnsaker, det er nok tid til å plante en ny avling for et fall innhøsting. Rødbeter, spinat, reddiker, neper og sennep kan plantes i begynnelsen av august, mens løk og salat kan plantes i den første uken av september. Brokkoli, kål, kålrabi, blomkål og gulrøtter kan være plantet inn i den siste uken av september.

betraktninger

Fordi vekstsesongen i det sørlige Missouri er så kort, kan starte planter innendørs foran skjema hjelpe gartnere få et forsprang. Tomater, squash, paprika, blomkål og grønnkål kan alle bli plantet innendørs og lov til å spire før de blir flyttet ut.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com