Hvordan Lay selvklebende Floor Tile

January 11

Hvordan Lay selvklebende Floor Tile


Selvklebende gulvfliser er attraktive for gjør-det-selv hus som en enkel måte å installere en ny gulvbelegg i et rom eller hele hjemmet. Mens de er enklere å installere enn teppe eller vinyl ark varer, til noen viktige skritt å ta i forberedelse av legging av selvklebende gulvfliser er avgjørende for sin holdbarhet og lang levetid.

Bruksanvisning

1 Merk av midten av rommet ved å finne midten av to motstående vegger. Strekk en krittstrek fra disse to punktene og pop en linje på gulvet. Gjenta dette med de to resterende veggene.

2 Skrell dekkpapiret fra baksiden av selvklebende fliser og plassere den i et av hjørnene som dannes der kritt linjene krysser hverandre. Trykk den med gummihammer for å hjelpe binde limet til gulvet.

3 Skrell og stokk de neste fliser langs krittet linjer på gulvet. Fortsett med selvklebende gulvfliser før alle full størrelse brikkene er lagt. Vær sikker på å tappe dem med gummihammer for bedre vedheft til eksisterende gulv.

4 Plasser den siste raden av fliser mot veggen, slik at det overskytende til å feste over nylagte gulv flis. Marker overlappende stykke ved hjelp kanten av den siste hele flis rad som en guide.

5 Plasser fliser på et fast underlag. Lay tri-plassen på linjen og kutte flisen med verktøyet kniv, skrelle papiret som dekker fra baksiden og legge fliser med klippekanten mot veggen. Gjenta dette til hele gulvet er dekket.

Hint

  • Rengjør gulvet mens du lå flisen for å holde støv til en minimum.Use gulvlim i forbindelse med selvklebende fliser hvis flisen ikke vil forholde seg til gulvet.
  • Ikke la gulvet limet tørke før du setter tile.Do ikke legge selvklebende fliser på en semi-gloss eller hi-gloss gulvet fordi det kan gå ut over styrken på bond.Do ikke bruke gulvlim uten skikkelig ventilasjon.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com