Typer av Cannon bomull

January 13

Det er ingenting bedre enn kos ned mellom ren bomull for å oppmuntre til en god natts søvn. Cotton Incorporated forskning viser at forbrukerne foretrekker bomull, med trenden stigende siden 1992.
Fieldcrest Cannon har vært blant verdens beste produsenter av hjemmetekstiler siden tidlig i det 20. århundre. Produsenten lager flere typer ark med varierende pris poeng for sine forbrukere.

Historie

Fieldcrest Cannon begynte som to separate familieeide bomullsfabrikkene i North Carolina på begynnelsen av 20-tallet; de fusjonerte i 1986. Det sammenslåtte selskapet, Fieldcrest Cannon, ble subsumert inn Pillowtex Corporation i 1997. merkenavn Fieldcrest Cannon, som prydet butikkene av Marshall Field for det meste av det 20. århundre, har blitt opprettholdt. Fieldcrest Cannon produserer nå sengetøy og håndklær på varierende pris poeng. Selskapet markedsfører sine linjer, inkludert Cannon, gjennom et markedsapparat som når varehus, masse selgere, katalog lager klubber og andre utsalgssteder.

typer

Fieldcrest Cannon har flere typer bomull ark tilgjengelig på markedet. Hver har en annen prosentandel av bomull til polyester ratio og tråden teller.

Blant de valgene som finnes på kjøpesentre eller nettbutikker som Amazon.com og Overstock.com er 200-teller, 240-count, 300-count, 400-count, 500-count og 600-count eller høyere ark sett .

Hvert sett kan være 100 prosent bomull eller en blanding. Vanlige blander er bomull-polyester og bomull-silke.

Cannon ark kommer i ulike vever, så vel. En satin stoff veve har det meste av tråder på overflaten, noe som gir arket en glans og føles som silke. Flanell har en hevet lur, som hjelper felle varme i arket og sengetøy. Percale ark veves tettere enn andre typer, og dermed kan transportere varme bort raskere. (Percale ark er ofte blandinger, se på etiketten nøye hvis du ønsker 100 prosent bomull.) Muslin ark er ofte grovere, med en lavere thread count (140-200). De bærer godt over tid.

Bomulls laken gi året komfort. Plater som er 100 prosent bomull tilby en mer pustende stoff.

Egenskaper

I en 1998 industri intervju, daværende Fieldcrest Cannon mote direktør Tom McElroy forklart bomull sjarme. "Cotton er ulik alle andre fiber Det er unikt i varmt vær er det kult og smidig og i kaldt vær er det varmt og toasty Og det er en lettstelt.. fiber. Bomull er unikt ved at muligheten også. Du bare kaste den i vaskemaskinen. "

Fieldcrest Cannon utgitt en rynkefri all-bomull ark i 1995; det har vært en bestselger for selskapet på grunn av sin komfort og brukervennlighet av omsorg.

betraktninger

Tråders er antall tråder, både vertikalt og horisontalt, i en en-tommers kvadratet av stoff. Den kan variere basert på mange faktorer, blant fibrene som benyttes og tykkelsen av trådene som brukes for å veve stoffet.

Finer bomullstråd kan skape en mykere ark; tynnere tråder gjøre for høyere tråden teller per kvadrattomme. Men betyr fin tråd arket vil være mer delikat. Gå for en mindre tråden telle hvis du trenger en mer holdbar ark, si, for et barns seng.

Misforståelse

En høyere tråden telle betyr ikke nødvendigvis en høyere kvalitet ark. Tetthet av veven bestemmer også hvor lenge arket vil holde seg. Blandingen av bomull til andre fibrer kan påvirke arket komfort, varme og fukttransporterende evne.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com