Hvordan virker den Stove fungerer?

February 20

Hvordan virker den Stove fungerer?

elektriske Ovner

Det finnes to typer av elektriske ovner, men de begge har den samme grunnleggende funksjon. Jo mindre moderne typen har kokeplate stil varmeslynger. Den nyere type har et glass-keramisk kokeplate, som har meget lav varmeledningsevne. Dette platetoppen kan være mindre sikker, da brennerområdene ikke endrer farge ved oppvarming (i motsetning til kveiler stil).

Elektriske ovner er drevet av elektriske forbindelser. Brennerne er oppvarmet av flatevarmeelementer som er koblet til en strømkilde. Når ovnen er slått på, begynner strøm å flyte mellom strømkilden og overflatevarmeelementer, og brennere varmen til ønsket temperatur nesten umiddelbart.

gass ​​Ovner

Gass ovner er drevet av en ekstern gassledningen som feeds direkte inn i ovnen gjennom en rekke rør. Når ovnen er slått på, reiser gass gjennom rørene i ovnen. Mens i disse rørene, blandes gassen med luft, noe som gjør det mulig for gassen å frembringe en blå, lett kontrollerbar flamme når den er tent Omtrent halvveis ned linjen, en liten rør grener av hovedgassledningen. Dette røret fører til pilot lys, en liten flamme som alltid forblir tent Kontrollampen antenner gassen i det lille røret, og den brennende gass beveger seg tilbake ned at røret til hovedgassledningen. Det flamme antenner gassen i hovedlinjen, og flammen beveger seg mot brenneren. Størrelsen av flammen kontrolleres ved mengden av gass som reiser gjennom hovedlinjen.

midlertidige Ovner

En rekke midlertidige ovner, inkludert kokeplater og leir ovner, er tilgjengelig for bærbar bruk. Disse ovner kan brukes i boliger som ikke har et tradisjonelt kjøkken eller mens du er på en tur hvor moderne bekvemmeligheter er ikke tilgjengelig. Kokeplater er generelt elektriske kveilet brennere som finnes på en varmebestandig, tabletop stativ. Når plugget i, disse brennere varme lik en elektrisk ovn. Camp ovner er generelt gass-drevet og koblet til propanflasker. Når den er i bruk, er propan tankens gassventilen åpnet, og gassen som strømmer gjennom brenneren tennes med en fyrstikk eller lighter.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com