Hvordan bygge en fabrikk Starter

April 13

Hvordan bygge en fabrikk Starter


Starter frø innendørs er en vitenskap - å få varmen rett for spiring, belysningen rett og fuktighet egnet for vekst av frø, men ikke sopp. Selv om det er kits tilgjengelig på de fleste hagesentrene, kan du enkelt lage din egen anlegget starter. Den enkleste formen er med de biologisk nedbrytbare papp egg kartonger, selv om du kan få langt mer komplisert hvis du har planer om å starte frø for en levende som i et drivhus.

Bruksanvisning

1 Cut papp egg kartonger i halv å fjerne lokkene. Bruk den nederste seksjonert del som den enkelte blomsterpotter for frø. Papp vil få myk med fuktig jord, men ikke falle fra hverandre før du trenger å transplantere frøplanter.

2 Fyll hver seksjon med en blanding av like deler fuktig torvmose og vermiculite. Plasser egg kartonger i en større fuktsikker skuffen for å inneholde den fuktige papp.

3 Plasser et par frø i hver seksjon. Begrave frøene omtrent fire ganger bredden av frøet. For frø som trenger lys for å spire, lett dryss et tynt lag av jord blandingen over dem så de har noen kontakt med jord, men lyset kan fortsatt nå dem.

4 Dekk hele brett med en stor klar plastpose slik at fuktigheten forblir lukket, men lyset kan fortsatt få gjennom plasten.

5 Forsyning lys og varme for din ætt starter, og du vil ha gitt frøene med alt de trenger for å komme i gang. Vanligvis 70 til 80 grader Fahrenheit vil starte spiring i frø.

6 Sett brettene i et solrikt vindu der de vil få minst 6 timer med sollys om dagen når de har spiret. Fjern plasten etter at spirer er omtrent en tomme høy.

7 Transplant frøplantene utenfor din kald ramme eller etter faren for frost er over til hagen din. Skjær papp egg kartong i enkelte deler og begrave hver del sammen med frøplanter. Papp vil forringes raskt, og du vil ikke forstyrre røttene, redusere sjokket av transplantasjonen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com