Slik fjerner UV-blekk

January 7

Til konvensjonell visdom, er blekk en væske som renner og renner, men dette er ikke alltid tilfelle. Ultrafiolett blekk har en rekke unike egenskaper. Blekket starter som alle tradisjonelle blekk, men vil ikke tørke når de utsettes for luft. I stedet tørker UV-blekk bare når det utsettes for intens ultrafiolett lys. Blekket tørker til en fast konsistens som minner om plast. Dette blekket er holdbare, men fordi den ikke tørker umiddelbart den lett sprer seg til en rekke overflater ved berøring. Å få dette blekket ut av huden, klær og verktøy er avgjørende for å hindre spredning til områder som mat og drikke.

Bruksanvisning

1 Vask huden grundig ved gjentatt skylling med lunkent eller varmt vann. Bruk håndsåpe eller en annen hud-rensing produkt for å bidra til å fjerne blekk fra huden din.

2 Vask umiddelbart hvis du får blekk i øynene, munnen eller andre sensitive områder. Spyl området med kaldt vann i minst 15 minutter; bruke såpe hvis mulig, men aldri sette såpe i øynene eller munnen. Kontakt lege hvis irritasjon, smerte eller fysisk skade oppstår.

3 Vask forurenset tøy i varmt vann og vaskemiddel. Vaske disse plagg alene for å unngå forurensning av andre plagg fra blekket. Ikke bruk blekemiddel eller andre kjemikalier.

4 Tørk opp søl umiddelbart med rene filler eller papirhåndklær. Vask overflaten grundig i varmt vann og såpe for å fjerne rester av blekk; Skyll med rent vann for å fjerne såpeskum før du setter noe på overflaten.

5 Rengjør alt verktøy og utstyr med varmt vann og oppvaskmiddel eller håndsåpe. Skyll grundig i varmt vann for å fjerne rester av såpe eller blekk.

Hint

  • Vask hendene grundig før du berører andre områder av kroppen din og før spising, drikking eller røyking, for å unngå spredning av blekk.
  • Langvarig eksponering for UV-blekk på huden kan forårsake alvorlig irritasjon. Bruk alltid hansker og vernebriller når du arbeider med UV-blekk. Ikke prøv å rense blekk med løsemidler eller tynner, da disse kan øke risikoen for irritasjon.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com