Spesifikasjoner på GT 245 John Deere Riding Lawn Mower

February 19

Spesifikasjoner på GT 245 John Deere Riding Lawn Mower


John Deere introduserte GT245 riding gressklipper i 2002. Produksjonen fortsatte i Horicon, Wisconsin gjennom 2005. Som den største klipperen i GT-serien, det gode resultater for huseiere med to til fire mål med plen. Gressklipper vedlegg inkludert kniver, baggers, luftere og advokatfeie ble også produsert for GT245 modell.

dimensjoner

Den GT245 John Deere riding gressklipper har en lengde på 72 inches, en bredde på 41,5 inches og en høyde på 47 inches. De 16x6.5 frontdekk og dekk 23x10.5 bak gir en behagelig tur. Setet har tre posisjoner, og har en rygg høyde på 15 inches for komfort.

klippeaggregat

Klippeaggregatet har en 54-tommers klippebredde og tilbyr 13 ulike høyder fra én til fire inches i trinn på ¼-tommers. Den har også en in-line remdrift system.

Motor & Fluids

Kawasaki 20 hk motor er gassdrevne, har en 12-volts forrett og to sylindere med støpejern liners. V-twin utforming går stille og har minimal vibrasjon. Drivstofftanken rommer 2,75 liter bensin for en lengre klipping spenn mellom påfyll. Det krever også 1,9 liter olje. Hood lamellene gir luftsirkulasjon for å hindre overoppheting.

Overføring

Den GT245 gressklipper er en to-wheel drive kjøretøy utstyrt med våte skivebremser. Den hydrostatiske transmisjonen har en to-pedal retning og hastighet kontroll. Cruisekontrollen justeres med hydrostatisk spaken handlingen som tilbyr et uendelig antall posisjoner. Transmisjonen krever 4,6 liter olje med lav viskositet.

Ramme

Den GT245 tilbyr en helt sveiset ramme, en foraksel laget av støpejern og pinion styring. Hetten av gressklipper, laget av Xenoy materiale, vil ikke bulke eller rust og skjuler riper. En vekt brakett på baksiden av klipperen gir stabilitet og veigrep.

andre spesifikasjoner

Mengden bruk spores på time-meter ligger på dash av gressklipperen, og en serviceintervall merket gir en liste over anbefalte vedlikeholdsplaner.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com