Craft Prosjekter for Hage Stepping Stones

September 6

Hage stepping steiner er et vanlig materiale som brukes til å legge arkitektonisk interesse for uterom. Utover enkel bruk i stein stier, kan hage stepping steiner også gjenbrukes for håndverket prosjekter. Med litt inspirasjon og albue fett, kan stepping steiner brukes som en allsidig utendørs konstruksjonsmateriale for en rekke crafty kreasjoner.

Landscape Borders

Ved hjelp av hagen stepping steiner for å lage landskaps grenser er en smal sak. Lag kantlinjer rundt ethvert blomsterbed eller landskapselement ved å plassere stepping steiner loddrett ned i bakken rundt den ønskede omkretsen. Sett halvparten av hver stein under bakken og en halv over bakken.

Innlemme sirkel formet grus for en kant av halvmåner eller bruke kvadratisk formede steiner for å lage trekantede figurer i grensen. Forskjellige former og størrelser kan kombineres for å danne et mønster.

Bruk bygging lim til å feste dekorative steiner, skjell eller annen pynt til ytterkantene av hagen stepping steiner. Utvendig grade bygging lim er lett å finne i de fleste jernvareforretninger. Mens mange andre lim tilgjengelig, er bygging grade et mer passende valg for utendørs elementer som vil bli utsatt for sterke elementer.

Bruk gummihansker for å beskytte hendene fra limet når du søker. Tillat for god tørketid, 24 timer til 48 timer, før håndtering.

Legg utsmykking til møte med stepping steiner før innstillingen stepping steiner i bakken. For å gjøre dette, gjelder utsmykking mens springbrett lyver horisontal og la det tørke på et flatt underlag i minst 24 timer.

birdbaths

Konstruere en birdbath fra stepping steiner er en grei prosess. Fest keramikk eller glass boller av varierende former og farger til toppen av et springbrett ved hjelp av bygging selvklebende, med din største stykke på senteret. En sirkel formet springbrett ville fungere best for en mer tradisjonell fuglebadet, men en firkantet form kan bli innarbeidet for en desidert moderne smak. Bruk gummihansker for å beskytte hendene fra limet.

Legg dekorative elementer, som glass steiner, fargede fliser eller keramiske figurer, ved å feste dem med monteringslim. Tillat for god tørking tid, minst 24 til 48 timer. Mangfoldet av former, farger og størrelser i design er det som vil gjøre din birdbath stå hverandre.

Sett ferdig springbrett på en hage pidestall, stubbe eller hage hylle for en umiddelbar birdbath.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com