Hvorfor det Toalett Chain Alltid Twist?

August 31

Lenkene i et toalett kjeden vil stadig vri og floker seg opp fordi kjeden er for lang. Du kan reparere det ved enten å justere kjedet eller turen spaken. Venstre alene, vil vridd kjetting forstyrre hvordan klaffseter, og kan potensielt føre til en økning i vannregningen ved å kaste bort tank vann.

årsaker

Spyle komponenter inne i toalettet er plassert slik at kjeden skal være en viss lengde. Når kjedet er for lang, fører den ekstra lengden det å vri, ta seg selv eller bli sittende fast under tungen før klaffseter etter toalettet tømmer. Det samme vil skje, om du har en plast eller metall kjede. Selv om det ikke kan oppstå med hver enkelt flush, så lenge kjedet er for lang, vil problemet vedvarer.

Symptom

Din første tegn på at kjedet har vridd er vanligvis når du hører tanken stadig kjører etter at du skylle toalettet. Den vridd kjetting hindrer flapper fra sitteplasser, og lar vannet hele tiden flykte fra tanken, under klaffen. En vanlig reaksjon er å riste håndtaket til driften stopper. Risting håndtaket vil rette kjeden ut, selv om det er bare en midlertidig løsning.

Deler Involvert

Når du har fjernet lokket og stirre inn i tanken, bortsett fra selve kjettingen, de to andre komponenter som er involvert er flapper og turen spaken. Klaffen er gummi mekanismen, vanligvis rødt eller sort, som hever og senker når kjettingen trekker på den. Den andre enden av kjettingen er forbundet med utløserstangen, som er den arm som er koblet til håndtaket.

Festing problemet

Justere en kjede som er for lang, slik at det er minst mulig slakk mellom utløserstangen og klaffen. Enten fjerne kjeden og avskjære ekstra koblinger, eller flytte kjedens forbindelse med turen spaken ned, lenger bort fra flapper. Turen spaken har vanligvis en rekke hull i den, slik at du kan være i stand til å hekte kjedet enden inn i et annet hull, hvis kjedet seg selv er ikke altfor lang. Også, hvis kjedet er ikke så lenge at det må kuttes kortere, og turen spaken er bøyelig, kan du være i stand til litt bøy turen spaken bort fra klaffen, og stram sagkjedet ut.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com