Hvordan bruke Wood Harpiks

June 21

Hvordan bruke Wood Harpiks


Tre harpiks er en type harpiks som produseres hovedsakelig av bartrær. Denne harpiks er høstet fra treet, og deretter anvendt i produksjon av lakk, lim og glasurer. Det er mange forskjellige bruksområder for denne typen produkter laget av tre harpiks. Lakk og glasurer brukes til å forsegle, skinne og beskytte rå tregulv eller møbler, mens tre harpiks lim brukes til å følge tre objektene til hverandre uten å skade fibrene i treverket.

Bruksanvisning

Wood Resin Lakker

1 Klargjør arbeidsområdet ved å åpne vinduer for ventilasjon. Legg ned aviser i arbeidsområdet hvis du lakkering et møbel for å beskytte gulvet. Prøv å lakk i en varm arbeidsplass som er mellom 70 og 75 grader, da dette fremmer selv tørking av lakk.

2 Rengjør overflaten av veden objektet du lakkering med en tørr klut og tre sikker overflate rengjøringsmidler. Tillat objektet eller gulvet tørke grundig før påføring av lakk.

3 Klargjør treharpiks lakk ved å fortynne det med white spirit i forholdet en del white spirit til fire deler ferniss.

4 Dypp penselen i lakken og deretter børste på et tynt, jevnt lag på overflaten av objektet, som arbeider med korn. Tillat denne strøk tørke i seks timer.

5 Gjenta trinn 4 opptil fem ganger med lakk som ikke har blitt utvannet å forsegle og beskytte overflaten. Hvis du forventer overflaten vil oppleve mye slitasje, påfør flere strøk med lakk.

Wood Resin Glaze

6 Ordne noen bevegelige objekter på overflaten som du vil bli glass slik at de er i stedet du vil de skal være. Fordi tre harpiks glasurer brukes til å tette papir mønstre til andre objekter, kan en papir lim brukes til å sikre de mønstre og design på plass. Pass på å bruke matt papir ved utskrift design.

7 Dypp penselen i tre harpiks glasur og påfør et tynt, jevnt lag til objektet som du innglassing. Være sikker på å påføre harpiksen over hele overflaten for å sikre at den tetter skikkelig.

8 La treharpiks glasur for å tørke i 24 timer. Wood harpiks glasur krever bare ett strøk. Ytterligere lag kan føre til at harpiksen blir ugjennomsiktig, noe som gjør det vanskelig å se bildet under den.

Wood Resin Lim

9 Rengjør overflaten av de to tre elementer som du ønsker å lime sammen med en tørr klut og tre-safe rengjøringsmiddel. La dem tørke før liming.

10 Dypp penselen i treet harpiks epoxy eller lim og maling på et tynt jevnt lag på siden av en av de objektene som du er liming.

11 Sett på en annen gjenstand for den som har den treharpiks lim på den. Hold den sikkert i flere minutter, eller sikre bindingen ved å trykke på de to delene sammen med en klemme. La limet tørke i 24 timer eller den tid som er angitt av din spesiell type tre harpiks epoxy.

12 Forsiktig sand bort overflødig tre harpiks lim med sandpapir når limet har tørket.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com