Slik nivå en gressplen

September 15

Slik nivå en gressplen


Gå over plenen barbeint, og du kan lett føle alle klumper og støt gjemmer seg under gresset. Dette er normalt og er ikke grunn til bekymring. Men du kan også finne noen dypere lavtliggende områder. Disse områdene blir mer merkbar når de samler vann i løpet av et kraftig regnskyll. Bringe disse lavtliggende områder opp slik at de er på nivå med resten av plenen er enkel og vil hindre hjulsporene fra forming som følge av feilaktig drenering.

Bruksanvisning

1 Bland 1 del sand med en del planting jord i en trillebår. Bruk en skuffe til å skvette litt av blandingen i lav området.

2 Bruk en kost til å spre jord blandingen over den lave området. Feie kost over det lave området fra venstre til høyre og fra topp til bunn. Hold blandingen ikke dypere enn 1/2-inch. Blandingen skal ikke begrave gressblader.

3 Bruk vann fra en hageslange for å suge jord blanding, forårsaker den til å bosette seg. Vent en til to måneder for jord blanding for å bosette seg, og deretter legge mer av blandingen til den lave området om nødvendig.

4 Fjern torv med en spade hvis den lave området er mer som et hull og må heves mer enn 1 til 2 inches. Fyll hullet med jord blandingen og legge torv tilbake over toppen. Vann området til jorda er fuktig.

5 Hell gjødsel i en kringkasting spreder og presse sprederen frem og tilbake over hele plenen, spre gjødsel på frekvensen som anbefales av produsenten.

Hint

  • Nivå plenen i enten våren eller sommeren, når gresset er aktivt vokser.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com