Kunstig gress i Alabama

July 26

Kunstig gress i Alabama


Selv om Alabama ligger i den sørlige USA, har den temperaturområder som svinger i langt større grad enn sørli stater, som Louisiana og Florida. En kald vinter eller tørr spell kan bety døden for en naturlig gressplen, så noen Alabama huseiere har byttet til syntetisk gress plener som kan vare gjennom de tøffeste forhold.

Finne Grass

Selv om kunstgress brukes ofte i putting greener, golfbaner, gressbaner og noen kommersielle boligfelt, er det fortsatt stadig mer populært i hjemme plenen markedet. Likevel, Alabama entreprenører, for eksempel Southwest Greens of Birmingham, tilbyr et utvalg av syntetiske gress alternativer samt profesjonell montering av produktet. De leter etter en mer passelig opplevelse kan du prøve en av flere nasjonale selskaper som produserer kunstgress og skip på landsbasis. Disse selskapene, som newgrass, SynLawn og Rabatt Turf, ikke tilbyr profesjonell installasjon, men tilbyr et bredt utvalg av gress, fra veldig små tusenbein brukes på golfbaner til luksuriøse og myke St. Augustine, svingel og rug gress. For gjør-det-selv ønsker å holde seg borte fra post bestilling, forhandlere som Costco tilbyr også syntetisk gress i Alabama.

Installasjon

Alabama har ingen spesielle klimaforhold som ville hindre den normale installasjonen av en syntetisk plen i en gjennomsnittlig hjemme. Begynn med å fjerne den planlagte dekningsområdet for noen naturlig gress og gradering jorda ned til et flatt plan. Påfør et lag av fint knust grus ca 3 inches tykke. Dette laget av grus vil sikre riktig drenering av kunstig plenen selv i en kraftig regn. Når det lag med grus er blitt jevnt fordelt, kompakt grus ved hjelp av en plate sabotasje inntil grusen blir utflatet. Til slutt, legge ned teppe av kunstgress, og trim brikkene til å passe størrelsen og formen på plenen. Fest teppet til bakken som anvist av produsenten av kunstgress.

Vedlikehold

Opprettholdelsen av en syntetisk gressplen er langt mindre arbeidskrevende og kostbar enn den til en naturlig gressplen, men like viktig. Alabama tidvis opplever sterke regnstormer med sterk vind. Inspiser kunstig plenen etter disse stormene å sikre at ingen stillestående bassenger er igjen på plenen. Også børste eller rake plenen ren av døde blader eller annet organisk avfall, som kan være et fristed for bakterier, allergener, mugg eller sopp.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com