Best Lawn Seed for Southern California

September 3

Best Lawn Seed for Southern California


Tørke toleranse er en viktig faktor ved valg av plenen frø for Southern California. Etter det, det avhenger av formålet av plenen. En plen som er hovedsakelig for showet vil kreve en annen frø enn en plen laget for romping på av barn og hunder.

St. Augustine

St. Augustine gress trives i det milde vintertemperaturer og høye sommertemperaturer i Sør-California. Siden det er innfødt til kystområdene i Gulf of Mexico, Vestindia og Vest-Afrika, gjør det spesielt godt langs Southern California kystområdene. St. Augustine er ikke tørke tolerant og det må skylles i innlandet i Sør-California.

Bermuda

Bermuda trives i det sørlige California sterkt lys og høy varme. Det frø voldsomt og sin seighet gjør det til et godt valg for plener som får mye slitasje fra barn og kjæledyr. Bermuda vokser på idrettsbaner, plener, parker, golfbaner og andre nytte turfs i Sør-California. Det gjenstår grønn hele året.

Buffalograss Seed

For en pryd ingen klippe, lav-vann landskap, plante buffalograss frø. Denne eng gress krever minimalt vedlikehold, lavt vann og har en høy toleranse for tørke. Den vokser 4 til 8 inches høy og trives i nesten hele delstaten California, men spesielt i ørkenen regioner i Sør-California. Det er tøft når det gjelder trafikk.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com