Hvordan Paint Vinyl Seteputer

August 31

Hvordan Paint Vinyl Seteputer


Vinyl sitteputer brukes på mange forskjellige steder, for eksempel båter og utemøbler. Siden materialet er laget for å motstå fuktighet og flekker, kan du ikke male det med vanlig stoff maling. I stedet må du få en spesialutviklet spray maling som inneholder en maksimal styrke heftformidler. Den vinyl-safe spraymaling tørker raskt og skaper et bånd med vinyl som ikke vil sprekke, chip eller flasse bort.

Bruksanvisning

1 Bruk en våt klut til å tørke ned vinyl setepute som skal sørge for at det er rent. Tørk den med en annen ren klut.

2 Spre avis hvor du planlegger å male; velge et godt ventilert område, for eksempel utendørs eller i en åpen garasje. Legge vinyl seteputen over avisen.

3 Rist beholderen av vinyl-safe spraymaling, som du kan kjøpe i en maskin eller hjemme forbedring butikken. Hold munnstykket av boksen om en fot bort fra vinyl pute, og spray maling i sirkulære, flytende bevegelser for å fordele det jevnt over puten. La smerten tørke helt i henhold til instruksjonene på boksen; Dette tar vanligvis ca 30 minutter.

4 Vend seteputen over når den er helt tørr, og gjenta trinn 3 for å male den andre siden. Pass på sidene av puten også er belagt i fargen. La det tørke.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com