Hvordan jeg strammet opp en sofa å holde putene fra Sinking så lav?

September 1

Sofaen er en komfortabel hvile stopp i hjem hvor du kan sitte ned eller ta en rask lur. Et sted for innbydende gjester eller cozying opp med familien din, er sofaen et sted å møtes i mange hjem. Over tid, rikelig sit-downs og raske naps ta sitt toll på sofaen, den treffer sin strukturell støtte svekket. Før du kaster den bort for en ny en, prøve noen måter å holde putene fra å synke for lavt.

Sjekk Springs

Se under rammen av sofaen for å se om fjærene er lett synlig; fjerne stoffet dekker bunnen av sofaen. Du kan legge merke til at fjærene ikke er bundet eller at tau eller hyssing er enten løs eller skadet.

Prøv deg på retying sofaen fjærer, selv om det er lettere sagt enn gjort. Det krever mye tålmodighet og vite hvordan å knytte knuter og sløyfe hyssing eller tau for å binde fjærene sammen. Du vil også måtte ta hensyn til å balansere nivået av hver fjær ved ikke å komprimere noen fjærer mer enn andre. Leie en profesjonell hvis oppgaven med å binde fjærene er for vanskelig. Det vil resultere i en sofa så fast som ny.

Sjekk Couch ramme

Kanskje en del av støtte innramming er ødelagt eller malplassert. Sjekk under sofaen for å se om noen barer er løsnet. Du kan oppleve en kink eller knirker når noen sitter på sofaen. Vær oppmerksom på hvilken side denne støyen kommer fra for å identifisere problemet.

Hvis du oppdager at et stykke av tre innramming er malplassert, erstatte den legger trelim mellom leddet. Skru brikke på plass med en drill eller hamre en spiker inn i det å reparere sofaen rammen. Hvis en brikke er brutt - i den ene enden eller knakk i to på midten - ta den av og ta det med til din lokale Oppussing butikken for å kjøpe et stykke av samme tykkelse og lengde. Fest dette stykket på samme sted i den gamle, og forsterke den med trelim for å hindre knirking.

Legg Board Support

Hvis du ikke kan finne problemet, og deretter bruke en treplate å hindre puter fra å synke for lavt. Se under sofaen for å se om du kan sette inn et styre bredden og lengden på setet ved foten av fjærene. I så fall skru styret til det eksisterende rammeverket for å støtte fjærene.

Hvis du installerer en under er for tungvint, kutt styret å passe under sofaen puter fra toppen. Du må avgjøre om du trenger å skru den inn i begge ender, eller om det er tilstrekkelig uten skruer. Dette brettet vil eliminere fordel for ekstra demping levert av fjærene, men det vil gi solid støtte under sofaen puter, mye som en pute oppå en benk.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com