Hva benken Fliser gå bra med Silestone?

June 14

Hva benken Fliser gå bra med Silestone?


En av de moderne materialer som skal brukes som et motstykke til granitt benkeplater, er Silestone en kvarts-basert materiale som er et rimelig alternativ til naturstein. Helt porøse og ripebestandig, kommer Silestone i en rekke farger som passer til dine personlige preferanser. Avhengig av design valg, kan du matche det med en rekke backsplash fliser farger og typer for å oppnå den perfekte utseende for din spesielle kjøkkenet.

ramlet marmor

Ristet marmor kan være et godt valg når sammenlignet mot Silestone fordi det gir en kontrast materiale for å få frem den naturlige skjønnheten av stein samt perfeksjon av benkeplater. Ristet marmor fliser varierer i størrelse fra 1-tommers firkanter som er en del av større ark, hele veien opp til store-bodied fliser som kan være 16 inches eller større. Med et bredt spekter av farger, kan du velge en like-farget marmor eller en off-farge for å hente ut enda flere kontraster.

slipt Travertine

Hvis du er ute etter en glattet, naturlig finish, kan finslipt travertin være den perfekte flis til kompliment din Silestone benkeplate. En klassisk valg, er travertin en av de mest holdbare naturstein på markedet. Mens fargene varierer i kremet, jordfarger, kan det utfylle benken hvis de riktige valg av farger er gjort, selv om den perfekte kombinasjonen avhenger av den enkelte.

polert granitt

Polert granitt kan anses av noen å være den perfekte flis til å bruke på en backsplash matchende en Silestone benkeplate. De to materialene ser og føler nesten nøyaktig det samme i form av speilet glans og ikke-porøs overflate, og med et bredt spekter av farger i både materialer kan du mikse og matche ditt skjønn til du finner den perfekte kombinasjonen. I likhet med andre fliser, kan kulene bli funnet i en rekke former og størrelser.

Keramisk flis

Den moderne valg hvis du arbeider innenfor et budsjett og ikke har råd til naturstein fliser for backsplash, keramiske fliser kommer i nesten hvilken som helst farge, form eller størrelse. De kan installeres rett, på en diagonal eller som del av en innsats, eller de kan være håndmalt å lage en tilpasset veggmaleri over lengden på benken. Mens billigere enn naturstein fliser, fortsatt er keramiske fliser svært holdbare og kan tilpasses hvilken som helst farge eller stil av Silestone benkeplate.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com