Slik installerer en Attic Ventilasjon Fan

July 6

Hvis du ikke er redd for å skjære et hull i taket og klatre en stige til toppen av ditt hjem, sette i et loft vifte er en ganske enkel hjemme-forbedring prosjekt som vil ta to personer om en dag å fullføre. Med temperaturer over 120 grader Fahrenheit på varme sommerdager, loft er - for de fleste hjem - ubrukte områder som avfall energi og penger. Putting på et loft fan er ikke bare kostnadseffektiv, det er en viktig del av en økologisk effektiv hjem, også.

Bruksanvisning

1 Velg en fan kraftig nok for jobben. Attic fans er vurdert av mengden luft de flytter i kubikkfot per minutt (cfm). For å beregne størrelsen du trenger, multiplisere arealet av loftet med 0,7. Hvis taket er mørkt, legger 15 prosent til dette nummeret. Resultatet er antall cfm viften må trekke.

2 Merk av plasseringen for viften på innsiden av loftet. Viften bør være så nær toppen av loftet som mulig for å minimere den varme luften over den og nær sentrum av taket mellom to sperrer. Med en lang bit, bore et hull gjennom taket og grus. Pinne, en del av ledningen gjennom hullet slik at du vil være i stand til å finne det fra utsiden.

3 Skjær bort takmaterialer rundt borehullet ved først å bruke produsentens singel mal for å markere som helvetesild må fjernes. Bruk plassen bekledningen mal gitt av produsenten for å skjære gjennom resten av taktekking materiale. Bruk et verktøy kniv for helvetesild og en sabel eller nøkkelhull så for resten av takmaterialer.

4 Installer avtrekksventilen ved først å belegge ventilen Plassen blinke med taktekking sement og skyve det under helvetesild ved siden av viften hullet. Nail den blinkende på plass med taktekking negler. Fest ventilen dekselet som blinker i henhold til produsentens anvisninger.

5 Skru fan termostat til en stud eller rafter inne på loftet.

6 Koble elektriske kabler for å fullføre en krets som inneholder fan, termostat, overstyringsbryter, og strømforsyning. Hvis produsenten ikke inkluderer tilkoblingsinstruksjoner, kan du bruke to-leder metallisk omsluttet BX kabel fra termostaten til viften, og tre-leder kabelen som går fra strømforsyningen til styringsbryter og fra bryteren til viften. De svarte og hvite ledninger av viften kobles til termostaten. Koble den hvite ledning fra strømtilførselen til sølv skruen på bryteren. Koble både varme ledninger (svart og rød) på bryteren til messingskruer. På strømforsyningen, bruke elektriske kontakter for å bli med ledningene: rød-til-rød, svart-til-svart og hvit-til-hvitt. På termostat, kobler de resterende svarte ledningen til den røde ledningen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com