Bad Plug Socket og belysning ideer

August 18

Bad Plug Socket og belysning ideer


Mange ganger et bad er det siste stedet hvor design budsjett dollar er brukt. Dette skyldes den misforståelse at badet er ikke så viktig som andre rom. Ingenting kunne være fjernere fra korrekt. Badet er ledig for lange strekninger av den daglige timeplanen. Men, er det et rom hvor sikkerhet og belysning er viktig. Godt plassert og passende stikkontakter i god stand må være hjørnesteinen for god bad design. Den neste punkt på bad design agenda er belysning. Uten tilstrekkelig belysning på badet blir en plage å delta. Eliminere det problemet ved å betale nøye hensyn til lys og stikkontakt valg.

Lys i speilet på badet

Speilet på badet fungerer som refleksjonspunktet for alle disse personlige gjøremål som den ytterste privatliv og lys er avgjørende. Derfor planlegger type armatur og hvilken type belysning er nødvendig før eventuelt kjøp. Unngå forvrengt fargeoppfattelse. Plasser aldri fluorescerende lys som kaster en grønn nyanse på huden i et bad på speilet. Velg glødelamper eller halogen lys. Planlegge innkjøp av lysarmatur på konsert med kjøp av badet. For lav takhøyde velge et baderomsskap utstyrt med lys paneler på hver side. For høyere tak får et skap med lys på toppen.

Elektrisk uttak på speilet på badet

Det er bare logisk at minst en to-plugg strømuttak kreves ved speilet for å unngå fare for drapering elektriske ledninger. Forsikre deg om at pluggen holder seg tørr. Velg stikkontakter som har en cover. Koordinere pluggene med eventuelle tapet på badet. Be paperhanger å dekke uttak også. Plasser en stikkontakt, slik at en natt lys kan bli satt i pluggen når gjester eller små barn i huset.

Overhead Lighting og dimmebryter

Generelt er lys som trengs i mer enn ett sted på badet. Vurdere behovet for lys. Mål rommet og kjøpe en overhead lys fixture. Bruk glødende lys på taket. Få et innslag hvis størrelse ikke legge for mye visuell vekt til rommet. Koordinere ligaen til andre gevanter spesielt lysarmaturer på speilet eller badet. Koordinere metallstativ på alle lysarmaturer med krom inventar på vask og badekar. Velg inventar plassert i tinn eller med tinn aksenter. Velg messing aksent inventar for bad utstyrt med kobber. Gjør bevaring en familie vane. Be elektriker til å installere en dimmebryter for all belysning på badet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com